Başkan Çolakbayrakdar yüzer havuzu inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar yüzer havuzu inceledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 16:45

Başkan Çolakbayrakdar yüzer havuzu inceledi

Haberin Devamı

KAYSERİ , ( DHA) – KOCAİSNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yamula Baraj Gölü üzerinde yapımı tamamlanan yüzer iskele ve yüzer havuzu yerinde inceledi.

Birim amirleri ile Yamula baraj gölünün içerisinde kurulan yüzer havuz’da inceleme yapan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, bir yandan Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşması için projeler ürettiklerini, bir yandan da Yamula Baraj Gölü üzerinde balıkçılık, gezi ve çevre düzenlemesi konusundaki çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Yamula Baraj Gölü’nü cazibe merkezi haline getirecek projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “Yüzer iskele ve yüzer havuz hizmetimizle, yerli ve yabancı misafirlerin baraj gölünde eşsiz doğa manzarası eşliğinde gezi yapmalarına imkân sağlıyoruz. Su derinliğinin fazla olduğu baraj gölünde yüzmek isteyenler için de güvenli bir alan oluşturduk. Böylelikle vatandaşlarımız güvenli bir şekilde yüzebilecekler. Şu an sabit haline getirdiğimiz yüzer havuz ve yüzer iskele dalgaların durumuna göre su üzerinde yüzer halde de hizmet verebilecek.” diye konuştu.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!