Başkan Çolakbayrakdar, yağıştan etkilenen mahallelerde incelemede bulundu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar, yağıştan etkilenen mahallelerde incelemede bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2020 15:32

Başkan Çolakbayrakdar, yağıştan etkilenen mahallelerde incelemede bulundu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdülaziz Yıldırım ile birlikte şiddetli yağıştan olumsuz etkilenen Ebiç ve Mahzemin Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Şiddetli yağmur nedeniyle Ebiç ve Mahzemin Mahallesi’nde incelemelerde bulunan ve ekinleri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ihtiyaç duyulan müdahalenin hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, "Kayseri’ye yağan yoğun yağışın en fazla etkilemiş olduğu yerlerden olan Ebiç ve Mahzemin ’de incelemelerde bulunduk. Yaklaşık metrekareye 42 kilogram gibi yağan yağmur neticesinde ve daha çok tarım arazisinin olduğu kısım, olumsuz etkilenmiş durumda. Bu noktada çiftçilerimizin beklentileri ve yapılması gereken konularda elimizden geleni fazlasıyla yerine getireceğiz. Çalışmalarımızı titizlik ve hassasiyetle sürdürüyoruz. Sevindirici olan can kaybının olmaması, barınaklarda ve evlerde olumsuz bir durumun yaşanmamasıdır" diye konuştu.
Yağışın etkili olduğunu belirten Çolakbayrakdar, "Diğer taraftan ise çiftçimizin emek verdiği ve artık hasada yaklaştığımız şu günlerde özellikle buğday ve arpada olumsuz etkilerini gördük. İnşallah bunların bertaraf edilmesi noktasında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz arazide çalışma gerçekleştirmektedir. Devletimiz, imkanlarını seferber ederek, çiftçilerimiz yanında ve yapılması gerekenleri yapacak. Kocasinan Belediyesi olarak bizlerde burada yaşayan hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını giderilmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!