Başkan Çolakbayrakdar: Şehrin yaşam kültürüne uygun yeni alanlar planlıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar: Şehrin yaşam kültürüne uygun yeni alanlar planlıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2021 15:18

Başkan Çolakbayrakdar: Şehrin yaşam kültürüne uygun yeni alanlar planlıyoruz

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Özellikle şehrin yaşam kültürüne uygun yeni alanlar planlıyoruz. Şehrin doğal, tarihi ve kültürel değerlerine de sahip çıkmış oluyoruz ve bu anlamda farklı hizmetler sunacağız" dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, altyapı ve ulaşım ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Çolakbayrakdar, "Yaptığımız yatırımlarla kendi kendine yeten bir belediye olduk. 200 bin metrekare alan üzerinde Kayseri’de kamuda en yüksek kapasiteye sahip olan ve teknolojik yapısıyla dünya standartlarında asfalt üreten asfalt plentimizle asfalt üretimi gerçekleştiriyoruz. Çevre dostu özelliğiyle saatte 240 tonluk kapasiteye sahip asfalt üretimiyle daha hızlı, ekonomik ve kaliteli üretim imkanı sunuyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’müzün asfalt şantiyesini buraya taşıdık. Ayrıca 2020 yılında dünya standartlarında asfalt üretiminin kalitesini ölçmek için laboratuvarı faaliyete geçirdik. 6 yılda 54 adet araç alarak, araç filomuzu yeniledik" dedi.
Tarihi mekanların restoresi için çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, "Özellikle şehrin yaşam kültürüne uygun yeni alanlar planlıyoruz. Şehrin doğal, tarihi ve kültürel değerlerine de sahip çıkmış oluyoruz ve bu anlamda farklı hizmetler sunacağız. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar, geçmişimizi geleceğe taşıma noktasında önemli bir yer tutmaktadır. Bunlardan biri olan Hıdırellez Gök Gözlem Evi’nde hızla çalışmaları tamamladık ve bu yıl hizmete açacağız. Güneşli Jandarma Konağı’nda ise çalışmalarımız sürüyor. Çandır Camii ve Himmetdede Mescidi’nde çalışmalar tamamlanarak, ibadete açıldı. Bayramhacı termal turizmin ise, bu yıl planlama çalışmalarını tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!