Balıkesirli belediyecilerden, büyükşehire ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirli belediyecilerden, büyükşehire ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2017 09:28

Balıkesirli belediyecilerden, büyükşehire ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- HACILAR İlçesi'nin kardeş kenti Balıkesir’in Altıeylül Belediyesi’nden bir heyet, Kayseri’ye geldi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ile bir süre görüştü.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan’ı ziyarete Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve meclis üyelerinin yanı sıra Altıeylül Belediyesi’nin kardeş şehri olan Hacılar ilçesi  Belediye Başkanı Doğan Ekici de katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, kardeş şehirler arasındaki ilişkinin sağlıklı sürdürülmesinin önemini vurguladı. Karşılıklı bilgi alışverişinin gerekliliğini dile getiren Beyhan, bu tür ziyaretlerin şehir ve ilçelerin gelişmesine vesile olduğunu vurguladı.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da belediyecilik denince akla İstanbul, Kayseri, Konya gibi şehirlerin geldiğini söyledi. Kafaoğlu, İstanbul’da belediyeciliği marka haline getiren ismin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederken, yerel yönetimlerin zirvesi olan illerdeki belediyelerle kardeş oldukların, bu şehirlerdeki güzellikleri Balıkesir’e çekmek istediklerini anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!