Bakan Özhaseki: Mevcut sistem kavga üretiyor

Güncelleme Tarihi:

Bakan Özhaseki: Mevcut sistem kavga üretiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 16:26

Bakan Özhaseki: Mevcut sistem kavga üretiyor

Haberin Devamı

Oktay ENSARİ- Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA)-ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’nin Talas ilçesindeki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Mevcut sistem sürekli kavga üretiyor" dedi.
Talas Belediyesi'nin proje ve yatırım ile hizmet alımları nedeniyle yaptığı toplu açılış ve tanıtım toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli dönüm noktaları olduğunu, 16 Nisan’da yapılacak referandumun sadece anayasa değişikliği olmadığına dikkati çekti. 1946’da çok partili sisteme geçilmesinin bu dönüm noktalarından biri olduğuna vurgu yapan Bakan Özhaseki, "Siyasi tarihimizde önemli olaylardan biri de 1994 yılında bizim misyonumuzla başlayan  ideolojik belediyecilikten, hizmet belediyeciliğine geçiştir. Allah'a hamd olsun, o tarihten itibaren hizmet belediyeciliği başladı ve kentlerin alt yapı, üst yapı, sosyal donatı, içme suyu, kanalizasyon gibi  hizmetlerle eli yüzü ortaya çıktı. Aslında bizim misyonumuz böyle başladı. Üçüncü dönüm noktası ile 2002 yılında başlayan Ak Parti dönemidir. 16 Nisan’da yapacağımız referandum ise, bu güne dek yapılan tüm seçimlerin anasıdır" diye konuştu.
Türk ordusunun sınır dışında ülkemize yönelen tehditlere karşı güvenliğimizi sağladığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü:
‘’40 yıldır hükümetlerin mücadele ettiği PKK terör örgütünü belediyelerden, ilçelerden, köylerden ve kırsal alandan söküp atıyoruz. Hatta yurt dışında da PKK’yı temizliyoruz. Güneydoğu’da ağababalarından emir alıp, çukur kazıp, paçavralarını yerleşim birimlerine bayrak diye çekmeye kalkanları, o açtıkları çukurlara gömdük.  İçimizdeki FETÖ belasına karşı kapıyı zor tuttuk. Hizmet eriyiz diye milletin çocuklarını aldılar. Kurban istediler, zekat topladılar. Kara oğlanları yurt dışında toplayıp, Türkçe şarkılar türküler söylettiler, hepimize hoş göründüler. İslam, Kuran ve sünnet üzerine kuruludur. Bunlar keramet deyip hocalarını uçurdular. Ona kalırsa serçeler de uçuyor. Bunlar para babaları ne dediyse onu yaptılar. Bu belaların üzerinden kimse gelemezdi. Şimdi FETÖ’den mağdur edebiyatı yaptılar. FETÖ’cüler değil, bu devlet ve bu millet mağdur oldu. Bunlar ülkemizin bağımsızlığına göz koydular. Devletten maaş alıp, devlete, millete ihanet ettiler. Şimdi devlet sizi istemeyince, mağdur edebiyatı yaptılar’’
Bakan Özhaseki daha sonra Talas belediyesi tarafından satın alınan iş makinelerini inceledi, eşi Neşe Özhaseki ile birlikte vatandaşlara etli bulgur pilavı dağıtımı yaptı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!