Arslan ve Eser ailerininin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Arslan ve Eser ailerininin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 15:46

Arslan ve Eser ailerininin mutlu günü

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ sanayisinin önemli isimlerinden İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan’ın Kızı Betül ile Silver A.Ş ortaklarından Ahmet Eser’in oğlu Hasan Eser, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikah şahitliklerini vali Süleyman Kamçı yaptı.

Flamingo De luxe balo salonundaki düğüne Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Kemal Tekden, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Arslan ve Eser ailelerinin yakınları katıldı.

Genç çiftin gecede nikahları da kıyıldı. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikah şahitliklerini ise Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Yıldız, Hasan Eser, Furkan Eser, Mehmet Fırıncılıoğlu ve Mehmet Hashalıcı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik nikah öncesinde genç çifte bazı ögütlerde bulundu. Çelik, ''Çok değer verdiğimiz, bir ömür boyu sürecek beraberliğin ilk adımını atıyorsunuz, evlilikte ufak tefek sebeplerden dolayı bazı sıkıntılar olabiliyor. Geriye dönüp baktığımızda hepsi önemsiz şeyler. Böyle durumlarda ani karalar vermeyin, ben her iki aileyi de yakından tanıyorum. Büyüklerimiz, bizim bereket kaynağımız. Siz ne kadar büyüklerin duasını alırsanız, sizin yavrularınız da size aynısını yapar diye umut ediyoruz'' dedi. Başkan Çelik daha sonra çiftin nikahını kıydı. Davetlilerde çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Nikah cüzdanını genç çifte veren Vali Süleyman Kamçı, ''Güzel gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah her geçen gün sevginizi, saygınızı arttırsın. Hayırlı evlatlar yetişmenizi nasip etsin diyorum'' diye konuştu. Nikahın ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Ardından gecede ünlü sanatçı Safiye Soyman en güzel şarkıları genç çift için söyledi. 

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!