AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 15:19

AKPARTİ

Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları Mehmet Özhaseki, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi’de esnaf ziyaretinde bulundular.
Seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi Traktörcüler Sitesi esnafını ziyaret eden Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları Mehmet Özhaseki, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu vatandaşın sorunlarını dinledi. Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı’nın da bulunduğu esnaf ziyaretinde açıklamada bulunan Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu Ak Parti’nin birçok kesimden takdir topladığını belirterek, “ Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Sabah erken saatlerden başlayıp gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Gezdiğimiz yerlerin çoğunda görüyoruz ki ülkücü arkadaşlarımız, MHP’li arkadaşlarımız, milliyetçi arkadaşlarımız, vatanını seven arkadaşlarımızın birçoğu artık Ak Partiyi tercih ediyor” dedi.
Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Teşkilatı’nın kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayarak “Türkiye’nin geleceğinin Ak Parti kadroları tarafından yeniden yapılandırılacağını ve yeniden Türkiye’ye istikrar sağlanacağını artık herkes gördü. Ülkücü arkadaşlarımı temsil edecek olan Ak Parti Melikgazi Teşkilatı’dır. Hepinize kapılarımızı açtık. Sizleri partiye bekliyorum. Hep beraber kol kola vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Bu vatanı istikrar yönünde geleceğimizi garanti altına alabilmek için Ak Parti kadrolarıyla çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Tüm Kayserilileri teşkilatımıza bekliyoruz. Kapımız herkese açık” şeklinde konuştu.
Seçim çalışmaları hakkında konuşan İsmail Emrah Karayel seçim gününe kadar çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerinin belirterek “ Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Biliyoruz ki seçim sandıkları kapanana kadar çalışmaları sürdürmek gerekiyor. Esnafımızdan aldığımız tepkiler çok iyi. İnşallah Ak Parti tek başına iktidar gelecek. Seçimden sonra oy verdikten sonraki pişmanlığın hiçbir anlamı yok. Oy vermeden önce bu ülkedeki geçmiş ekonomik krizleri, koalisyon dönemlerini hatırlamalıyız. Halkımızın en iyi kararı vereceğine olan inancımız tam. 2 Kasım sabahı güzel bir Türkiye’ye uyanmak dileğiyle” ifadesini kullandı.
Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu terörle mücadele konusunda MHP’li vatandaşlardan destek beklediklerinin altını çizerek “ Vatandaşın partimize ve bizlere çok büyük bir teveccühü var. Vatandaşımız ekonominin istikrara girmesi için bizi desteklediğini söylüyor. Herkes istikrar istiyor. Güneydoğu teröre karşı verdiğimiz mücadele de büyük destek görüyor. Bizde bu terör son bulana kadar mücadeleye devam edeceğiz. MHP’li kardeşlerimizi çok seviyoruz sağduyulu insanlar. İnanıyorum ki onlar da bize destek verecekler. Ben onların her türlü samimiyetine inanıyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!