AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki:
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 15:34

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ÖZHASEKİ, CHP İL BAŞKANI’NIN SÖZLERİNE CEVAP VEREREK, "YALAN SÖYLER VE İFTİRA ATARSANIZ BÖYLE TERLERSİNİZ. KILIÇDAROĞLU’NA SÖZLERİM BURADA BİTMEYECEK. YARIN MECLİSE GİDİNCE YÜZLERİNE ÇATIR ÇATIR VURACAĞIM. CHP’NİN İL BAŞKANLIĞI DA DUYSUN BUNLARI” DEDİ.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, CHP İl Başkanı’nın sözlerine cevap vererek, "Yalan söyler ve iftira atarsanız böyle terlersiniz. Kılıçdaroğlu’na sözlerim burada bitmeyecek. Yarın meclise gidince yüzlerine çatır çatır vuracağım. CHP’nin il başkanlığı da duysun bunları” dedi.
Milletvekili adaylarının gruplar halinde yaptıkları yürüyüş boyunca halkın AK Parti Milletvekili Adaylarına büyük ilgi gösterdiği görüldü. Yürüyüş sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, 29 Mayıs Cuma günü Kayseri’de mahşeri bir kalabalığın olacağını ve Başbakan Ahmet Davuoğlu’nu karşılayacaklarını söyledi. Halkın kendilerine olan ilgisini bugüne kadar yaptıkları hizmetlere bağlayan Özhaseki, “Yarın mahşeri bir kalabalık olacak. Sayın Başbakanımızı bekliyoruz. Bu arada biz de hemşehrilerimizle selamlaştık. Senelerdir insanlar bir problemleri varsa zaten bize söylüyorlar. Kayseri’nin meselelerine biz sahip çıkıyoruz. Daha önceki iktidarları da gördük. Kayseri’den fazla sayıda milletvekili almalarına rağmen taş üstüne taş koymadılar. 2002 öncesi bunun en güzel örneği. O günkü koalisyon hükümeti Kayseri için şu hizmeti yaptık diyemez. Ama Allah’a hamdolsun bizler hem belediyede, hem genel iktidarda Kayseri’ye çok hizmet yaptık. Meydanda durup etrafına bakan insan neler yapıldığını görebilir. Bundan dolayı da gezdiğimiz her yerde büyük teveccüh ve güler yüzle karşılanıyoruz” dedi.
CHP İl Başkanının kendisine yönelik sözlerine de cevap veren Mehmet Özhaseki şöyle konuştu:
"2011 seçimi öncesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu benimle ilgili bir takım iddialar ortaya atmıştı. Üç ay boyunca seçim meydanlarında diline dolayıp tüm Türkiye’yi gezmişti. Daha sonra 1 sene boyunca Kayseri’ye onlarca CHP milletvekili gelip algı idaresi yaptı. Kayseri’nin belediyesi, vilayeti, adliyesi kötü diye sürekli söylediler. Açıkça yolsuzluk suçlamalarında bulundular. Mahkemeler karar verdi. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir dosya iki kez incelendi ve Kılıçdaroğlu’nun her söylediğinin yalan olduğu ortaya çıktı. Bundan sonra iş bize düştü ve davalar açmaya başladık. Bu arada bir gelişme oldu. Onların ‘namuslu vatandaş’ diye sundukları, Ankara’ya götürüp eline bildiri tutuşturup okuttukları, sonra kitap yazdırdıkları, günlerce kullandıkları adam mahkemeye el yazısı ile dilekçe verdi. Tüm bunları kendisine Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptırdığını söyledi. ‘Kemal Bey beni dolandırdı’ dedi. Bütün gerçekler açığa çıkınca ve biz bunları söylemeye başlayınca CHP’nin Kayseri’deki şubesi çabalamaya başladı. Siyaset dürüstlükle yapılır. Ama adam 70 yalanı bir arada söyleyebiliyor."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!