AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:46

AK PARTİ

AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu seçim çalışması kapsamında Kocasinan’da esnaf ziyaretinde bulundu.
Seçim çalışması kapsamında Kocasinan Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu vatandaşın sorunlarını dinledi. Seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan İsmail Tamer seçimin yaklaşmasıyla çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek “ Seçim çalışmalarında son 1 haftaya girdik. Vatandaşımızın kararsız oylarının büyük bölümünün bu hafta belli olacağını da biliyoruz. Bu nedenle gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız ülkenin geleceği için, terörün bitmesi için, esnafımızın sıkıntılarının ortadan kalkması için, siyasal ve ekonomik istikrar için, yeni Türkiye’nin devam etmesi için, tek partili bir iktidarın gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Pazar günü ülkemizde huzurlu bir seçimin yapılmasını temenni ediyorum” dedi.
7 Haziran sürecini değerlendiren Sami Dedeoğlu sorunun tek başına iktidarla çözüleceğini vurgulayarak “ Vatandaşımız 7 Haziran’dan beri birlik beraberlik ve istikrar olmasını istiyor. Bu nedenle de biz tek başına iktidar gelmek için çalışıyoruz. Birlik beraberliğimizi bozmaya çalışan terörün üzerine de var gücümüzle gidiyoruz. Allah’ın izniyle bunu da bitireceğiz. 1 Kasım seçimleri vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!