Özel öğrencilerden özel dereceler

Güncelleme Tarihi:

Özel öğrencilerden özel dereceler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 12:24

Kastamonu Taşköprü Yatılı Bölge Okulu(YBO) öğrencileri, Aksaray’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası’ndaki dereceleriyle gurur kaynağı oldu. Öğrencilerden Soner Göksu, uzun atlamada Türkiye ikinciliği derecesini aldı.

Aksaray’da 6-7 Nisan tarihlerinde düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Kastamonu Taşköprü Yatılı Bölge Okulu (YBO) öğrencisi Soner Göksu uzun atlamada 3.87 derecesi Türkiye ikincisi, 52 kişinin yarıştığı 100 metrede ise 15.50 ile Türkiye altıncısı oldu. Göksu ve derece alan tüm öğrencileri tebrik eden Taşköprü YBO Özel Eğitim Öğretmeni Yakup Kesayak, “Bundan sonraki hedefimiz Türkiye birinciliği” dedi. Kesayak, şunları söyledi:
 
SIRADA ANTALYA ŞAMPİYONASI VAR
 
“Öncelikli amacımız öğrencilerimizin bu tarz sportif ve sosyal faaliyetlerle sosyalleşmelerini ve toplumsallaşmalarını sağlamak. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye birinciliği. Ayrıca öğrencilerimizi ileriki aylarda kulüp bünyesinde Antalya’da düzenlenecek olan Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası’na hazırlıyoruz. Orada da Türkiye derecesi elde ederek öğrencilerimizin milli takıma seçilmelerini hedefliyoruz. Kastamonu’ya toplam 6 madalya ile dönen öğrencilerimizin hepsini ve öğretmenleri İsmail Karakaya, Sercan Hükümen, Zeynep Nazlı Akın ve Meliha Kırcı’yı da tebrik ediyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!