Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2015 14:22

- Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanlığına Hüdaver Eski seçildi - Kulüp Başkanı Eski: - "Ligi 4. sırada kapatıp play-off oynamak istiyoruz"

Haberin Devamı

KASTAMONU (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor Kulübünün başkanlığına Hüdaver Eski seçildi.

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünde düzenlenen 1. Olağan Genel Kurul'da tek listeyle gidilen seçimde Eski, oy birliğiyle kulüp başkanlığına getirildi.

Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığından destek alınabilmesi amacıyla kulübün adına "Gençlik" ifadesinin eklenmesi de kabul edildi.

Eski, gazetecilere yaptığı açıklamada, hentboldaki hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

2014'ün ilde sporun geliştirilmesi adına çok önemli temellerin ve adımların atıldığı yıl olduğunu ifade eden Eski, şöyle konuştu:

"Bunun en güzel örneği, Kastamonu Belediyespor ve Kastamonu 1966'nın başarılarıdır. Takım olarak hedeflerimizde sapma yok ve sene başından beri takım, güzel performans sergiledi. Her şey güzel gidiyor. Sene başında da dediğimiz gibi ligde 4. olmayı hedefliyorduk, şu anda 4. sıradayız. Averajla önümüzde İzmir var. İzmir, buraya gelecek, onları yeneceğimizi düşünüyorum. Ligi 4. sırada kapatıp play-off oynamak istiyoruz. Ligin bitimine 5 hafta var, bu maçlar içinde bizi en çok Yenimahalle zorlayacak."

Haberin Devamı

Eski, 3 maçı evlerinde, 2 maçı da deplasmanda oynayarak ligi kapatacaklarını kaydetti.

Divan başkanlığını Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz'ın yaptığı genel kurula Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve ilgililer katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!