Vali Doğan şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Doğan şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 09:34

Vali Doğan şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu

Haberin Devamı

KARS, (DHA)-KARS Valisi Rahmi Doğan, şehit yakınları ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi.
    Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından The Kars Park Otel’de düzenlenen programa katılan Vali Rahmi Doğan, şehit yakınları ve gazilerle ikinci kez iftarda bir araya geldi. İftar öncesi yaptığı konuşmada şehitliğin Allah katındaki üstün mertebesi ve gaziliğin öneminden söz eden Vali Doğan, şehitliğin ve şehit annesi ile babası olmanın herkese nasip olamayacağını belirtti. Vatanımızın kıymetini bilmek, birlik ve beraberliği elden bırakmamak gerektiğini ifade eden Vali Doğan komşu ülkelerdeki savaşa değierek, “Vatanımız baki kalacak ki bizler huzur ve refah içerisinde yaşayalım" diye konuştu.
    Şehit yakınları ve gazilerden gelen taleplerle birebir kendisinin ilgilendiğini sözlerine ekleyen Vali Doğan, “Fırsat bulamadığım zaman gelen talepleri ilgili arkadaşlara yönlendiriyorum. Ama bu arada atladığımız, ihmal ettiğimiz olmuş olabilir. O yüzden masaları dolaşırken hem şehit yakınlarımızdan hem gazi kardeşlerimden taleplerini de dinlemek isteriz. Onların varsa istekleri onları da burada alıp mümkün olan en kısa süre içerisinde çözmek isteriz" dedi
    İl Müftüsü Mehmet Genç’in şehitler için dua ettiği iftar programına, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Garnizon Komutanı 14'üncü. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Jandarma Alay Komutanı Albay Serdar Güngör, vali yardımcısı Yusuf İzci, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağcay, Aile ve Sosyal  Politikalar İl Müdürü Aydın Acay ile çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı.

FOTOĞRAFLI:

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!