Polis Haftası Kağızman'da coçkuyla kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Polis Haftası Kağızmanda coçkuyla kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 16:36

Polis Haftası Kağızman'da coçkuyla kutlandı

Haberin Devamı

İlhami TURAN / KAĞIZMAN (KARS), (DHA)-Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171'inci yıl dönümü ve polis haftası Kars'ın Kağızman ilçesinde coşkuyla kutlandı.

İstiklal Alanında bulunan Atatürk anıtına, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç tarafından çelenk konuldu. Ardından da tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Polis Günü kutlamasına Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kaymakam Musa Üçgül, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Cumhuriyet Savcısı Yasin Ylçıntaş, Kağızman Garnizon Komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakçı, AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri, memurlar ve halk katıldı.

Halk Eğitim Merkezinde devam eden kutlama törenlerinde İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yarlıgaç, "İlçemizde öncelikle Mobese sistemi hayata geçirilmiştir. Bu projeye katkılarından dolayı milletvekilimize, kaymakamımıza, belediye başkanımıza şükranlarımızı arz etmek istiyorum. Bu halkımızın güvenliği için gerekliydi. Teşkilatımız Kağızman halkının huzuru, güvenliği için elinden gelen çabayı göstermektedir. Gerçekleştirilen uygulamalar her an için canlı tutulmaktadır. Birimlerimiz 24 saat halkın hizmetinde ve güvenliği için çalışmaktadır. Teşkilatımız özellikle son dönemde terörle, organize suç örgütleriyle ve kaçakçılıkla mücadelede çok başarılı operasyonlara imza atmaktadır. Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı kendisine şiar edinen polis teşkilatı halkımızla bütünleşerek devlet millet beraberliğinin en güzel örneğini sergilemektedir. Bu düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü kutluyor şehit mertebesine ulaşan değerli meslektaşlarımızı rahmet ve şükranla, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Büyük fedakarlık sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren kahraman meslektaşlarıma başarılar diliyorum" dedi

Protokol daha sonra okullarda yapılan resim, siir yarışmasına katılıp, dereceye giren öğrencilere ve İlçe Emniyat teşkilatında başarılı personele ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!