Kaymakamdan şehit aileleri ve gazilere iftar

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan şehit aileleri ve gazilere iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 12:30

Kaymakamdan şehit aileleri ve gazilere iftar

Haberin Devamı

İlhami TURAN /KAĞIZMAN, (KARS), (DHA)-Kars'ı Kağızman ilçe Kaymakamı Musa Üçgül, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.



Kağızman Öğretmen evi sosyal tesisler düzenlenen yemeğe Kaymakam Musa Üçgül, Garnizon Komutanı Jandarma Seçkin Tarakçı, Kağızman Cumhuriyet baş savcısı Yasin Yalçıntaş, Kağızman Emniyet Müdürü Ahmet Yarkaç, Hakime Fatma Çelik , Kağızman Devlet Hastanesi Baş Hekimi Celil Çelik, İlçe Müftüsü Yakup Belen, şehit aileleri ve gaziler, Kaymakamlık ve vakıf personeli katıldı.

Masaları tek tek dolaşarak konuklara "Hoş geldiniz" diyen Kaymakam Musa Üçgül yaptığı konuşmasında, "Sizler aziz şehitlerimizin bizlere hatırasısınız, yadigarısınız. Dolayısıyla devletimiz ve milletimiz sizlerin kıymetinizi, değerinizi her zaman bilecek ve hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü; sizler en değerli varlıklarınızı; çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun" diye konuştu

İlçe Müftüsü Yakup Belen’in yaptığı duanın ardından iftar eden şehit aileleri ve gaziler Kaymakam Üçgül'e teşekkür etti. Yemekte bir konuşma yapan şehit babası Kamil Seloğlu, “Bizleri bir araya toplayarak ve acımızı paylaşan Kaymakamımız ve diğer devlet görevlilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz" dedi.



Şehit aileleri ve gaziler Kaymakamlığın tahsis ettiği araçla iftar sonrası evlerine bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!