Kars’ta Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Güncelleme Tarihi:

Kars’ta Hırsızlık Çetesi Çökertildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 11:51

Kars’ta 8 ayrı ev ve işyerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 7 kişilik hırsızlık çetesi, polisin yaptığı operasyonla çökertilirken, olayları gerçekleştiren 7 kişi tutuklandı.
Konuyla ilgili Kars İl emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “19.11.2015-14.01.2016 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında meydana gelen (8) ayrı ev ve işyerinden nitelikli faali meçhul hırsızlık olayları ile ilgili Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan projeli çalışmalar kapsamında söz konusu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheliler tespit edilmiş, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon yapılmış, operasyon neticesinde hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen şüpheliler G.K, M.T,G.K, E.İ ve İ.U ile S.S.Çocuk C.Ç yakalanarak gözaltına alındı” denildi.
Gözaltına alınan şüpheli 7 kişinin ikamet ve müştemilatlarında yapılan aramalarda müştekilere ait (2) adet taklacı tabir edilen cins güvercin, (4) adet kurutulmuş kaz, muhtelif inşaat malzemeleri ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler müştekilere teslim edilirken ayrıca (1) adet kuru sıkı tabanca, (1) adet pala, (53) gr. narkotik madde ve (2) gr. kristal ele geçirilmiş, ele geçirilen suç unsurlarıyla ilgili adli ve idari işlem yapıldı. Kars’ta 8 ayrı hırsızlık olaylarına şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildiler. Adliyeye sevk edilen şüpheli G.K, E.İ, G.K, M.T, ve İ.U ile S.S.Çocuk C.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!