Kars Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kars Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2015 13:27

KARS BELEDİYESİ GECE-GÜNDÜZ ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kars Belediye Başkanlığı’nca yürütülen asfalt çalışmaları havaların soğumasına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Gece-gündüz aralıksız yapılan çalışmaları Başkan Murtaza Karaçanta yerinde inceledi.
Kars Belediye Başkanlığı’nca Halitpaşa ve Örnek Mahallesi’nde yürütülen asfalt çalışmalarını Başkan yardımcıları Hüseyin Polat ve Taner Uysal ile birlikte inceleyen Karaçanta, havalar soğuyana kadar asfalt çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Kars halkına hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaçanta, “Görüldüğü üzere artık mevsim sonuna geldik. Ama biz yine çalışmaya devam edeceğiz. Havalar bu şekilde giderse sanırım Kasım’ı da bu şekilde tamamlayacağız. Şimdiye kadar yaklaşık 25-26 kilometre bir asfalt çalışmamız oldu. bakalım sezon sonuna kadar bunu 30 kilometreye tamamlayabilecek miyiz. Hemen hemen şehrin ana arterlerini ve büyük bir bölümünde asfalt çalışması yaptık. Tabi ki bu yeterlimi bence bu yeterli değil. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl hemen hemen diyebilirim ki girmeyeceğimiz cadde ve sokak kalmayacak. Uğraşımız o yönde. Tüm ekiplerimizle birlikte 24 saat aralıksız çok değerli hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” dedi.
“HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Yıllardan beri el değmemiş kenar mahallelerinin bir çoğunun asfalt ve kaldırımlarını yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Biz geldiğimiz zaman da değerli hemşehrilerimize hizmetkar olarak geldiğimizi söyledik. O hizmetkarlığımıza bu yılda devam edeceğiz. Önümüzde yıl da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bununla birlikte kış hazırlıklarımızı da tamamlamış durumdayız. Belediyemiz kışa da şu aşamada hazır durumda, yani karla mücadelede de, buzla mücadelede de hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız” diye konuştu.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bir süre asfalt çalışmalarını takip etti. Başkan yardımcılarından bilgiler da alan Karaçanta, hedeflerinin sezon sonuna kadar 30 kilometre asfalt yapmak olduğunu kaydetti.
Kendisini takip eden basın mensuplarına da teşekkür eden Karaçanta, Kars Belediye Başkanlığı bünyesinde basın odası kurduklarını ve basın mensuplarının buradan faydalanabileceklerini de sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!