Kars AK Parti’de Sevinç

Güncelleme Tarihi:

Kars AK Parti’de Sevinç
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 13:07

KARS AK PARTİ’DE HAKLI SEVİNÇ!

1 Kasım seçimlerinde Kars’tan Ankara’ya 2 milletvekili gönderen AK Parti İl Başkanlığı’nda seçimlerden alınan başarının mutluluğu yaşanıyor.
AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda toplanan binlerce kişi İl Başkanı Adem Çalkın, Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Seçim sonrasında İl Başkanlığı Binası’nda partililere ve Karslılara AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden İl Başkanı Adem Çalkın, “Millet bizi Batı’nın ellerine bırakmadı. Allah milletten razı olsun. Ben teşekkürü millete ediyorum. Bu milletin Cenabı Allah verasetini bozdurmasın. Bu milletti Cenabı Allah bu mücadelelerde birlik ve dirlik olmasını nasip etsin. Kars’ta AK Parti’de şunu gösterdi. Bunu herkes bilsin biz bir zümrenin partisi değiliz. Biz herkesin partisiyiz. Kürdün, Terekemenin, Azeri’nin, Yerli’nin biz herkesin partisi hiç fark etmez . Kars tek çatıda birleşti. Herkes bu çatının altına girdi. Allah’ın izni ile bizde üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Bundan sonra Allah’ın izniyle Kars halkına hizmet edeceğiz” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Suat Ögel’de, “Biz huzur dedik, istikrar dedik. Ümmeti Muhammet’in davası dedik. Biz bugün Allah’a şükürler olsun ki, huzuru yakaladık. İstikrarı yakaladık. Tekrar Kars’ımız ve Sarıkamış’ımız için, çünkü ilçem turizme umudunu bağlamış bir ilçeydi. Karsımız turizme umudunu bağlamış bir bölgeydi. Güvensizlik ortamı şehrimizi perişan ediyordu. Allah’a şükürler olsun ki bugün muvaffak olduk. Ülkemizde AK Parti’nin AK kadrolarını tekrar görev başına getirdik” diye konuştu.
Karslılara teşekkür eden Selahattin Beyribey, “Bizimle beraber yollarda oldunuz. Hepinize saygılar ve şükranlarımı sunuyorum. Benim Kars sevdamı işte siz anlamışsınız Allah sizden razı olsun. Onun için diyordum ben Kars sevdam. Yıllardan beri ben sizin emrinizdeyim, yine emrinizde olacağım. Biz sizlerin sayesinde, sizlerle birlik, bütünlük içerisinde bu AK Partiyi şahlandırdık Allah sizden razı olsun. Bilesiniz ki ; bundan sonraki süreçte de biraz evvel başkanımızda bahsettiği gibi biz bütün Kars’la beraber olacağız. Kimseyi birbirinden ayırmayacağız. Hepsi bizim başımızın tacı olacak. Bilesiniz ki ama başka bir şeyi de söylüyorum. Bizimle çamur çığnayaları asla unutmayacağız” şeklinde konuştu.
Ak Parti 13 yıldır yaptığı gibi bundan sonrada birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bayraktarı olacaktır diyen AK Parti milletvekili Ahmet Arslan, şunları söyledi:
“Bu coğrafya da birlik mesajı vermişiz, beraberlik mesajı vermişiz kardeş olmuşuz, kirve olmuşuz, akraba olmuşuz, hısım olmuşuz ama hiçbir zaman hasım olmamışız. Elbette ki bu mirasın izinden giden bu tarihinden aldığın dersle geleceğini kurmak isteyen Ak Parti 13 yıldır yaptığı gibi bundan sonrada birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bayraktarı olacaktır. Elbette ki bizler burada AK Partinin AK teşkilatının ve sizlerin verdiği sorumlulukla bugün milletvekilliği sorumluluğu almış olan kardeşleriniz olarak bu birlik bu beraberlik bu kardeşlik mesajı çerçevesinde herkese ama herkese sahip çıkacağız. Sebebi ne? Çünkü herkes bize sahip çıktı. Allah sahada oy veren herkesten razı olsun. Allah onlar için o oylar için aracı olan 45 gündür gece gündüz demeyen köy, kent, sokak, ev demeden yağmur demeden çamur demeden çalışan siz AK sevdalılara AK kadrolara çok teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun.”
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanlığı’na gelen binlerce Karslı ve partiliye teşekkür eden milletvekili adayları ve İl Başkanı daha sonra Kars’tan ayrılarak Sarıkamış ilçesine geçtiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!