'Altın yumruk', Çevik Kuvvet'i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Altın yumruk, Çevik Kuvveti ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 10:10

'Altın yumruk', Çevik Kuvvet'i ziyaret etti

Haberin Devamı

KARS, (DHA)- DÜNYA Yıldız ve Gençler Boks Şampiyonu olan Karslı Tuğrulhan Erdemir, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giderek polise destek verdi. Karslıların 'Altın Yumruk' lakabını taktığı 64 kilodaki şampiyon boksör Erdemir, "Ringe çıkacağım ilk maçta yumruklarımı polislerimiz için vuracağım" dedi
Son olarak Eylül ayında Rusya'nın St. Petersburg kentinde yapılan Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak Türk Bayrağını göndere çekip, İstiklal Marşımızı okutan Tuğrulhan Erdemir, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısı sonrasında Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürlüğü Şubesini, antrenörü Kıvanç Buru ile ziyaret etti.
Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal'a "Başımız sağolsun" diyen ve yanında götürdürdüğü Türk Bayrağı'nı öperek teslim eden Erdemir, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler emellerine ulaşmayacak. Ülkemize hain saldırılar gerçekleştiren terör örgütlerini kınıyoruz. Bizler her zaman polisimizin yanındayız, bunu tekrar belirtmek için buradayım. Ringe çıkacağım ilk maçta yumruklarımı polislerimiz için vuracağım" diye konuştu.
Erdemir'in Türk'ün gücünü şampiyonalarda tüm dünyaya gösterdiğini söyleyen antrenör Kıvanç Buru ise, "Geçen yıl yıldızlar bu yılda gençler dünya şampiyonu olduk. Tabi Türk'ün karşısında kimse duramayacağını bildiği için bu kahpece, haince saldırıları yapıyorlar. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.
Milli boksör Erdemir ve antrenörü Buru, Çevik Kuvvet Müdürü Yaşar Önal ile şubedeki polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!