Türk Ocakları Genel Başkanı: Birlikteliğe ihtiyacımız var

Güncelleme Tarihi:

Türk Ocakları Genel Başkanı: Birlikteliğe ihtiyacımız var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 15:07

Türk Ocakları Genel Başkanı: Birlikteliğe ihtiyacımız var

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA) - TÜRK Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz, Kayseri'deki terör saldırısıyla ilgili, "Milletimizin birliği için büyük bir birlikteliğe ihtiyacımız var. Aramızdaki bir takım ayrılıkları bir kenara koyup hakikaten bu zorlu süreçten birlikte çıkmamız için bunu yapmamız lazım" dedi.
Türk Ocakları Karabük Şubesi'nin Safranbolu İlçesi'nde düzenlediği etkinliğe katılan Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz, açıklamalarda bulundu. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletinin birlik bakımından saldırı altında olduğunu ifade eden Öz, şöyle konuştu:
"Coğrafyamızda meydana gelen yeniden tanzim çabalarında Türkiye'nin gücünü kırmak, Türk ordusunu zaafa uğratmak, Türk milletinin moralini bozmak ve bizi tamamen korkutarak içe kapanmayla karşı karşıya bırakmak isteyen güçlerin taşeronları bunlar. Kendilerini bir örgüt zannediyorlar, bir idealleri var zannediyorlar ama aslında onlar tamamen Türkiye düşmanlarının taşeronları. Aramıza nifak sokmak isteyenler, bizi birbirimize düşürmek isteyenler, bizi adeta kımıldayamaz hale getirmek isteyenler başaramayacaklar. Türk milleti, bu coğrafyada bin yıldır var, dimdik ayakta, inşallah birliğimizi beraberliğimizi güçlendirerek geleceğe daha iyi yürürüz diye umut ediyorum. Bu bakımdan da devletimizi yönetenlere ve siyasi partilerimize bu birlik ve beka mücadelesinde uzlaşma, mutabakat, azami mutabakat için çalışmalarını onlardan istirham ediyorum, rica ediyorum. Milletimizin birliği için büyük bir birlikteliğe ihtiyacımız var. Aramızdaki bir takım ayrılıkları bir kenara koyup hakikaten bu zorlu süreçten birlikte çıkmamız için bunu yapmamız lazım. Aksi halde bütün bu şehitlerimizin hakları bize helal olmaz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!