Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2015 14:00

- Kardemir Karabükspor Antrenörü Aksu: - "Bizim için sıralamayı değiştirecek bir maçtı. Aldığımız galibiyetle 2. sıraya yerleştik"

Haberin Devamı

KARABÜK (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da Antrenör Can Aksu, sahalarında 76-72 kazandıkları Beşiktaş RMK Marine maçına ilişkin, "Bizim için sıralamayı değiştirecek bir maçtı. Aldığımız galibiyetle 2. sıraya yerleştik" dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş RMK Marine karşısında çok iyi mücadele eden oyuncularını kutladığını söyledi.

Maç boyunca sahadaki mücadeleden kopmadıklarını belirten Aksu, şöyle konuştu:

"Bizim için sıralamayı değiştirecek bir maçtı. Aldığımız galibiyetle 2. sıraya yerleştik. Maçın ilk periyoduna tutuk başladık. 2. periyotta dengeyi sağladık. İki takım da karşılaşma boyunca iyi mücadele etti. Bu galibiyet sıralamamızı değiştirdi. Önümüzdeki hafta BEST Balıkesir'e konuk olacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Galibiyetin vereceği moralle Avrupa Şampiyonası'na gitme amacındayız. Maçta bizi destekleyen seyircilerimize, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!