Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları'nda görev değişim yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kollarında görev değişim yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 15:30

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Tural Şahbazlı, düzenlenen törenle görevini eski Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aydemir'den devraldı.

Aydemir, Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi'nde yapılan törende, görev yaptığı süre içerisinde gönüllü ekibiyle iyi bir çalışma ortamı oluşturarak, önemli ve başarılı hizmetler gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Şahbazlı ise Aydemir'den aldığı bayrağı, kurum çalışanları, gençlik kolları ekibi ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte daha ileriye götürmek için özveriyle çalışacağını söyledi.

Aydemir'in yaklaşık 2 yıl boyunca önemli çalışmalar yaptığını belirten Şahbazlı, "Başkanım Hakan Aydemir'den bu kutsal görevi devir almak benim için onur vericidir. Bu göreve bizi layık gören başta Şube Başkanımız Şenol Bilginer olmakla tüm Türk Kızılayı ailesine teşekkür ederim. Bizim görev yaptığımız süre boyunca ve bizlerden sonra gelecek kardeşlerimizin de aklında Hakan Aydemir Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları Kurucu ve Onursal Başkanı olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Törene, Kahramanmaraş Kan Hizmetleri Müdürü Okan Erdoğan, Kan Bağış Uzmanı Gökhan Fırat, Şube Genel Hizmet Yöneticisi Tuncay Düşünceli, kızılay çalışanları ve kızılay gönüllüleri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!