Tekstilde Kahramanmaraş’a 2 ödül

Güncelleme Tarihi:

Tekstilde Kahramanmaraş’a 2 ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 12:29

Tekstilde Kahramanmaraş’a 2 ödül

Haberin Devamı

Metin Faruk TAMER/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)-TÜRK Tekstil Sanayinin üreticilerinden olan KİPAŞ, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ‘İhracatın Liderleri 2015 Ödül Töreni’nde Kahramanmaraş’a 2 ödül kazandırdı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ile KİPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Kahramanmaraş’a 2 ödül kazandırdı. Kurşun geçirmez kumaş ile teknik tekstilde ileri seviye üretim yapıldığını tüm dünyaya kanıtlarken, tekstilde en çok ihracat yapan firmada Kahramanmaraş’tan çıktı. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Liderleri 2015 Ödül Töreni’ Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in katılımı ile gerçekleştirildi. Gecede Kipaş Holding’e bağlı olan Kipaş Mensucat ve Kipaş Pazarlamaya “En Çok İhracat Yapan Firmalar” kategorisinde ödüller verildi.



Burada bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve KİPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, tekstil alanında yakalanan başarıyı 2023 hedefi ile entegre bir şekilde ilerlettiklerini söyledi.



Gecede tekstil sektörünün duayenlerinden Hanifi Öksüz, Abdulkadir Konukoğlu, Ahmed Hamdi Topbaş, Ahmet Nazif Zorlu, Atilla Alptekin, Esat Sivri, Halit Narin, Hasan Bilici adına Fatih Bilici, İbrahim Erdemoğlu, Mahmut Çalık, merhum Mustafa Kıvanç adına Zeki Kıvanç, Ömer Dinçkök, Şevket Sürek, Zekeriya Tanrıverdi'ye şükran ve onur plaketleri takdim edildi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!