Onikişubat Belediyesi'nden spora destek

Güncelleme Tarihi:

Onikişubat Belediyesinden spora destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 16:48

Onikişubat Belediyesi'nden spora destek

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Onikişubat İlçe Belediyesi, sporu ve sporcuyu desteklemek amacıyla Kahramanmaraş genelindeki 13 amatör spor kulübüne spor malzemesi dağıttı.
Sporun tabana yayılmasını hedefleyen Onikişubat Belediyesi, Hürriyet Mahallesi Spor Salonu'nda düzenlediği törenle faaliyet gösteren 13 spor kulübüne seremoni eşofmanı, müsabaka malzemesi, müsabaka ayakkabısı, tekmelik, top, kaleci eldiveni olan spor malzemelerini hediye etti. Törende konuşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, amatör kulüplere her sene malzeme desteğinde bulunduklarını hatırlattı. Sporla ve sporcularla ilgilenmenin çok zor olduğunu, bu nedenle de amatör spor kulüplerini yönetenlerin de sporun sevdalıları olduğunu ifade eden Mahçiçek, "Bu amatör kulüplerimizin yöneticileri her türlü takdirin üzerindedir bizlerin nezdinde, Allah onlardan razı olsun diyorum. Bu alanın sevdalıları ile bugün burada bu tesisimizde, kulüplerimize aldığımız malzemeleri tebliğ edeceğiz, o malzemeleri kullanacaklar. Daha iyi imkanlarımız olduğu takdirde onları da almaya gayret edeceğiz İnşallah. Bu memleketin güzel insanları, bu güzel gençler her şeyin en güzeline layık. O en güzeline layık gençler için en güzelini de yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
3 yıldır sporculara destek veren Onikişubat Belediyesi, 2015 yılında 16, 2016'da 17 ve 2017'de 13 amatör spor kulübüne toplamda 86 kaleci eldiveni, bin eşofman takımı, 860 krampon, 300 tekmelik ve 100 müsabaka topu dağıttı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!