Güngör berberleri ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Güngör berberleri ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2020 16:42

Güngör berberleri ziyaret etti

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yeniden hizmete açılan berber ve kuaförleri ziyaret ederek, sperlik maske, eldiven, kolonya gibi koruyucu malzemeler hediye etti.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin, yeniden açılması ve faaliyete geçirilmesi üzerine, hem destek vermek, hem de önlem kurallarını hatırlatmak için erkek kuaförlerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Güngör, berber ve kuaförlerin açılmasının Koronavirüsle yürütülen mücadelede ilerleme kaydedildiğini bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Normalleşmeye yönelik ülke genelinde umut verici gelişmeler meydana geliyor. Fakat süreç henüz neticelenmiş değil. Kesinlikle tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Şehrimizde berber, kuaför ve güzellik salonlarının yeniden açılmasından duyduğum memnuniyeti burada ifade etmek istiyorum. El ele verdiğimiz zaman, pandemi süreci gibi zor günleri daha kolay atlatacağımıza yönelik inancım tamdır. İnşallah kısa süre içinde, şehrimizde hizmet veren diğer işletmeler de açılacak, hayatımız bütünüyle normale dönecektir. Hem destek olmak, hem de önlemleri hatırlatmak amacıyla 760 kuaför esnafımıza koruyu maske, kolonya, eldiven ve sperlik maske dağıtımı yapıyoruz. Hepsine hayırlı işler diliyorum. Esnaflarımızın hepsinden, kendilerinin ve müşterilerinin sağlıkları için, kurallara üst düzeyde dikkat göstermelerini rica ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!