Yeni doğan her bebeğe ilk altın Elbistan Belediyesi’nden

Güncelleme Tarihi:

Yeni doğan her bebeğe ilk altın Elbistan Belediyesi’nden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2020 14:36

Yeni doğan her bebeğe ilk altın Elbistan Belediyesi’nden

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ELBİSTAN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, yeni doğan çocuklar için altın hediyesi kampanyası başlattıklarını belirterek, "Beşikten mezara insanlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Elbistan'da temmuz ayından itibaren dünyaya gelen her bebeğin ilk hediyesini Elbistan Belediyesi verecek. Her doğan bebeğe hediye edilecek altınla ailelerin sevinçlerine ortak olacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, belediye olarak beşikten mezara kadar her bireyin gönlüne dokunmayı en ulvi görev olarak bildiklerini söyledi.

Elbistan’da doğacak her çocuğun her an yanında Elbistan Belediyesi’ni göreceğini ifade eden Gürbüz, "Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve mutlu bir Elbistan’da geleceğe adım atmaları için anne ve babalarımızın yanında olmak istedik.  Onların gönüllerinde ve gözlerinde yaşadıkları mutluluklarına bir nebze de olsa katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden yeni doğan her bebeğe altın hediye edeceğiz. Böylece, büyüdüğünde bu şehri emanet edeceğimiz çocuklarımıza ilk hediyelerini biz vereceğiz. Biz, bu şehrin her bir ferdi için aşkla hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbistan’ı yeni yaşam alanları ile değiştiriyor, geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Elbistan ailesinin, ferdi olacak bebeklerimize sağlıklı uzun ömür diliyorum.  Yeni doğan bebeklerimize belediyemizden bir anı kalması için hayata geçirdiğimiz uygulamamızı Temmuz ayında başlatacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!