Başbakan, Kahramanmaraş'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Başbakan, Kahramanmaraşa geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 17:30

Başbakan, Kahramanmaraş'a geliyor

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Cumartesi günü Kahramanmaraş'a gelerek 400 milyon liralık yatırımların toplu temel atma ve açılışlarını gerçekleştirecek.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumartesi günü saat 12.00'de Demokrasi Meydanı'nda Kahramanmaraşlılarla buluşacak. Burada halka hitap edecek olan Yıldırım daha sonra il genelinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışını gerçekleştirip yapılacak yeni tesislerin temelini atacak.

MEYDANA ÇIKAN YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Toplamda 400 milyon liralık tesislerin temel atma ve açılışını gerçekleştirecek olan Başbakan Binali Yıldırım'ın kentteki temasları süresince de üst düzey güvenlik önlemleri alınacak. Ayrıca, Yıldırım'ın konuşacağı Demokrasi Meydanı'na çıkan Müftülük Meydanı, Azerbaycan Bulvarı, Yeni Hükümet Caddesi, Trabzon Bulvarı, Malik Ejder Caddesi, Sait Zarifoğluı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Gazianetp Doğu Çevre Yolu ve bu yola bağlı yan yolların her iki yönüne, bu yollarla bağlantısı olan yolların kavşak girişlerine 07.00 ile 15.00 saatleri arasında araç park etmek yasaklandı. İl Emniyet Müdürlüğü, belirtilen saatler arasında yasağa uymayarak park eden kişilerin araçlarının otoparka çekileceğini belirtirken, konuyla ilgili yollar üzerinde bulunan esnaf ve binaların girişlerine 100 adet el broşürü dağıtıldığı kaydedildi.

MAHÇİÇEK, MEYDANA DAVET ETTİ

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise vatandaşları Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşacağı Demokrasi Meydanı'na davet etti. Mahçiçek şunları söyledi:

"Başbakanımız sayın Binali Yıldırım, 17 Aralık Cumartesi günü kahraman unvanıyla tarih boyunca Türkiye'nin milli mücadelesinde azmin ve kararlılığın neferi olan şehirden, Kahramanmaraş'tan tüm dünyaya hitap edecek. Devletimizin her daim yanında bir neferi olmak için çalışan Kahramanmaraşlılar olarak 15 Temmuz Demokrasi meydanında bir kez daha kenetleneceğiz. Tüm halkımızı sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın, Onikişubat ilçemiz içerisinde 6 milyon liralık 18 bin metrekare alana inşa edilen yatırımların da dahil olduğu, Kahramanmaraş'taki 400 milyon lira tutarındaki hizmetlerin temel atma ve açılışlarını yapacağı törene, davet ediyoruz. Hep Birlikte 'Tek bayrak, tek millet, tek vatan' demek için tüm değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi Demokrasi Meydanı'na davet ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!