Afşin'de, belediye ile milli eğitim arasında protokol

Güncelleme Tarihi:

Afşinde, belediye ile milli eğitim arasında protokol
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 12:27

Afşin'de, belediye ile milli eğitim arasında protokol

Haberin Devamı

Sıtkı GÖNRN/AFŞİN(Kahramanmaraş), (DHA) -KAHRAMANMARAŞ'ın Afşin İlçe Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle öğrencilere Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) deneme sınavı yapılacak.

TEOG protokolü imza töreni, Afşin İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlendi. Törende konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, sosyal ve kültürel projelerle beraber, eğitime de destek olmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitimde işbirliği protokolü yaptıklarını söyledi.

Afşin Belediyesi olarak eğitimin her zaman yanında olduklarını ifade eden Güven, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projesiyle TEOG sınavına girecek öğrencilerimize katkı sağlamak adına belediye olarak destek olmak istedik. Bu kapsamda Afşinli öğrencilerimizin derslerinde başarılı olmalarını ve çok iyi yere gelmelerini arzu ediyoruz. Belediye olarak her zaman istişareye çok önem verdik. Vatana, millete faydalı bireyler yetiştirme anlamında önemli sorumluluklar üstelenen eğitim alanına bizlerde katkı sağlamak istedik" diye konuştu.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ise eğitimin kalitesinin ve standardının yükselmesi son derece önemli olduğunu kaydederek öğrencilerin eğitiminin geleceğinde büyük öneme sahip olan TEOG Sınavı'na, deneme sınavlarıyla katkı sağlayan Afşin Belediyesi'ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, protokol imzalandı. Daha sonra Başkan Mehmet Fatih Güven, öğrencilere belediye tarafından hazırlanan 'Çevre ve çocuk' isimli kitap hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!