Yemişçi Çiftliği, artık Park Ceremonie

Güncelleme Tarihi:

Yemişçi Çiftliği, artık Park Ceremonie
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 09:18

Yemişçi Çiftliği, artık Park Ceremonie

Haberin Devamı

İZMİR'de, Çeşme Yarımadası'nın başlangıç noktası olan Güzelbahçe Kilizman'daki tarihi Yemişçi Çiftliği, gerçekleştirilen restorasyonun ardından Firuz Özçekici ve Emre Güven işletmeciliğinde Parc Ceremonie Kilizman olarak hizmet vermeye başladı.

İşletmecilerden Firuz Özçekici'nin yüksek mimar kızı Çisil Olcar'ın tasarımıyla bahçesinde orijinal haliyle bugüne kadar korunmuş kameriyesi, 200 yıllık anıt ağaçlarıyla, farklı etkinliklere göre tasarlanmış bölümleriyle hizmete açılan mekan, her türlü kullanıma açık. İzmir'in yepyeni ama tarih kokan etkinlik bahçeleri doğum günlerinden, grup yemeklerine, kır düğünlerinden özel partilere deneyimli ekibi ile hizmet veriyor.

22 Dönümlük yemyeşil bir alanda yer alan mekanlardan Atatürk'ün Urla'ya geçerken Yemişçi Çiftliği'ne uğrayıp kahve içtiği Kameriye de yoğun ilgi gören bölümlerden biri. 100 yıllık hatıraları taşıyan Kameriye'de Atatürk'ün oturduğu koltukta kahve içmek ise farklı bir keyif.

Tarihi Sırma Köşk, 15 kişilik özel yemek ya da küçük grup toplantıları için tasarlanan farklı ölçülerde oda seçenekleriyle hizmet veriyor.

Kır düğünleri başta, gala yemekleri, lansman veya konser etkinlikleri için 1000 kişilik Firuz ve 1200 kişilik Yemişçi bahçeleri mevcut.

İşletme sahipleri Firuz Özçekici ve Emre Güven tüm İzmirlileri her türlü kutlama, etkinlik ve organizasyonları için tarih ile harmanlanan Parc Ceremonie Kilizman'a davet etti.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!