Yemekhane duvarları renklendi

Güncelleme Tarihi:

Yemekhane duvarları renklendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 13:06

Yemekhane duvarları renklendi

Haberin Devamı

İZMİR Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nin yemekhane duvarları Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) hastaları tarafından renklendirildi.
Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne günlük devam eden hastaların yaptığı el işi göz nuru tablolar, hastane yemekhanesinin duvarlarına asıldı. Uğraş terapi saatlerinde hastaların yaptığı ürünler, daha önce de çeşitli kutlama ve törenlerde kullanılmıştı. Bu defa ise tablolardan yemekhane salonu için uygun olanlar seçilerek, giriş, kolon ve farklı duvarlara asıldı. Yemekhaneyi kullanan hastane personeli, gördükleri manzara karşısında şaşırırken, "Önceden boş olan duvarlara adeta bahar gelmiş" diyerek beğenilerini dile getirdi.
Hastane Sağlık Otelcilik Hizmetleri Müdürü İlknur Gül, "Hastane olarak farklı ve güzel uygulamaları çalışanlarımıza ve hastalarımıza sunmak için neler yapabiliriz" diye düşünüyor, daha güzeli ve en iyisi için çalışıyoruz. Bize bu imkanı sunan TRSM hastalarımıza ve destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Hilmi Güngör ise "TRSM hastalarımızın yapmış olduğu tablolar ile hastane yemekhanemiz farklı bir görünüme sahip oldu. Hepsinin emeğine ve eline sağlık. Ayrıca Sağlık Otelcilik Hizmetleri Birimimize güzel çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!