Yapılara ince dokunuşlar ondan

Güncelleme Tarihi:

Yapılara ince dokunuşlar ondan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2022 12:11

DİSAY Yapı İnşaat, İzmir’de kurumsal firmaların ince işlerdeki önemli bir partner haline geldi. Disay Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Turguç, firmanın kaba inşaatından sonra binanın estetiğini ön plana çıkaran alçı, alçıpan, boya, seramik gibi tüm detayları tamamladıklarını dile getirdi. “İşin gözbebeği, estetik kısmını biz yapıyoruz diyebiliriz” diyen Fırat Turguç, şöyle devam etti:

Haberin Devamı



30 YILLIK EKOLÜN DEVAMI
“İnşaatların görsel kısmıyla ilgileniyoruz. 10 kişiyle başladığımız sektörde, bugün 300’e yakın personelle hizmet veriyoruz. İnce işler alanında iddialıyız. Kendi ekibimizle inşaat firmalarının işlerini alıyoruz. Yeniyiz ama tecrübeliyiz. 30 yıllık bir ekolün devamı olarak bu firmayı kurduk. Kısa sürede İzmir’in dev inşaat firmalarının ince işlerini alan taahhüt firması haline geldik.”

Yapılara ince dokunuşlar ondan

KENDİ PROJELERİ DE VAR
“İzmir’de özellikle deprem sonrası 5 yıllık inşaat ihtiyacı var. İnşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü şehir olan İzmir’de tecrübeli ve geniş kadromuzla büyümek istiyoruz” diyen Fırat Turguç, “İnşaatların ince işlerini yaparken bir yandan da müteahhit firma haline geldik. Urla ve Buca’da müteahhitlik yapmaya başladık. Gelen talepler doğrultusunda yeni yerlerimizde olacak. Arsa arayışlarımız devam ediyor. Butik, Fransız mimari esintileriyle bezenen yapılar inşa ediyoruz. İnşaat kökenli bir firmayız. Bir aile şirketiyiz. Ekibimiz oldukça güçlü. İzmir’in en büyük kurumsal firmalarıyla çalışıyoruz. İzmir dışında Muğla Ortaca’da yeni bir işe başlıyoruz. Şu anda güçlü bir inşaat firmasının villa projesinin ince işlerini yapacağız” dedi. HÜRRİYET / İZMİR


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!