WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı açılıyor

Güncelleme Tarihi:

WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2024 14:57

WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı açılıyor

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)-İZMİR, WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'na ikinci kez ev sahipliği yapıyor. WENERGY Expo, 9-11 Mayıs tarihlerinde fuarizmir'de yerli ve yabancı yüzlerce katılımcıyı, binlerce sektör profesyoneli ziyaretçi ile buluşturacak. Fuarla birlikte düzenlenen kongrede ise konuşmacılar, bilgi ve birikimlerini paylaşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ, BİFAŞ ve EFOR Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen WENERGY-2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı, 300'ü aşkın sektör paydaşını, uluslararası alıcı ve yatırımcılar ile buluştururken kamu, yatırımcı, sanayici ve tedarikçiyi bir araya getirecek. Fuarda, başta rüzgar, güneş, hidrojen, biyokütle ve jeotermal olmak üzere yenilenebilir enerjinin tüm alt başlıkları yer alacak. Fuarda; enerji ekipman tedarikçileri, mühendislik ve Ar-Ge firmaları, otomotiv sektörü, elektrikli araçlar, şarj ekipmanları, enerji depolama firmaları, e-mobilite kuruluşları ve lojistik başta olmak üzere enerjiyle ilgili en güçlü üretici firmalar inovatif ürün ve teknolojilerini sergileyecek. WENERGY Expo'da, UR-GE Projesi kapsamında, 25 ülkeden çok sayıda sektör profesyoneli yabancı alıcı da ağırlanacak. WENERGY- 2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Kongresi; ENSİA ana partnerliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Borsası, İzmir Kalkınma Ajansı, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Avrupa Şehirler Birliği destekleriyle düzenlenecek.

KONGRE DE DÜZENLENECEK

Haberin Devamı

Ayrıca WENERGY Expo ile eş zamanlı kongre yapılacak. Akademisyen, iş insanı ve enerji dünyası temsilcilerinin konuşmacı olduğu kongre kapsamında, 22 oturum gerçekleştirilecek. Oda, dernek ve kurumların destekleriyle fuarizmir A Hol Etkinlik Sahnesi ile A Seminer Salonu'nda üç gün boyunca gerçekleştirilecek kongrede; enerji dönüşümünden yenilenebilir enerji kullanımına, iklim değişikliğinden elektrikli araçlara kadar pek çok konu başlığı ele alınacak. Açılış konuşmasını, 'Dünya Enerjisindeki Yeni Dinamikler: Türk İş Dünyasına Yansımaları, Neler Yapmalı?' başlığıyla Londra Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü'nün yapacağı kongrede; konuşmacılar, bilgi ve birikimlerini paylaşacak. Kongre ile eş zamanlı olarak Elektrik Mühendisleri Odası tarafından da 'Temiz Enerji Sempozyumu' düzenlenecek. 'https://wenergy.com.tr/kongre-programi' adresinden programa, ulaşılabilinecek.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!