Vize35 dünya markası oluyor

Güncelleme Tarihi:

Vize35 dünya markası oluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2023 04:08

10 yıl önce çalışanı olduğu şirketin hisselerini devralarak şirket yönetiminin başına geçen Cem Dayan, Vize35 ile kısa zamanda vize ve turizm alanındaki başarılarına yenilerini eklemeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

  

25 yıl önce bir turizm acentesi olarak kurulan Vize35, bugün Cem Dayan liderliğinde Uluslararası Vize işlemleri, yurt içi ve yurt dışı turları, VIP turlar, otel rezervasyonları, tüm dünya havaalanlarına uçak biletleri, kongre turizmi, sağlık turizmi, gastronomi turizmi, kültür turizmi alanlarında çalışmalarını 7/24 kesintisiz hizmet ve misafirlerinin mutlak memnuniyeti ilkesiyle sürdürüyor.

 

Vize35 Yönetim Kurulu Başkanı Cem Dayan çok genç bir yaşta Vize35’in Uluslararası vize işlemleri departmanında “Vize Uzmanı” olarak çalışmaya başlamış olup, 10 yıl önce çalışanı olduğu şirketin hisselerini devralarak şirket yönetiminin başına geçti. Turizm ve vize konusunda Vize35’in tüm departmanlarını alanlarında lider konuma getirmeyi başaran Cem Dayan Bugün Schengen vizesi, Çalışma Vizesi, Eğitim Vizesi, Aile Birleşimi vizesi, İngiltere Vizesi, ABD Vizesi, Kanada Vizesi, Start- Up gibi Uluslararası vize işlemlerinin tüm alanlarında uzman kadrolar tarafından doğru ve eksiksiz hazırlanan başvuru dosyalarıyla yapılan vize başvuruları ile başarıyla koşuyor.

 

Haberin Devamı

Vize ve turizm alanındaki başarıları büyüyor

Cem Dayan, tüm misafirlerin mutluluğunu kendisine ilke edindiklerini ve bu doğrultuda her gün daha iyi hizmet verebilmek için kendilerini geliştirdiklerini belirterek, yeni alanlar ve yeni hedefler konusunda projeler hazırladıklarını, kısa zamanda vize ve turizm alanındaki başarılarını bu alanlara da taşımayı planladıklarını söyledi.

Vize35’in yenilikçi bir şirket olduğuna dikkat çeken Cem Dayan, “Sevilen bir marka ve hayranlık duyulan bir firma olma yolunda sağlam ve emin adımlarla ilerlemekteyiz. Türkiye'de saygın, köklü geçmişimiz ve edindiğimiz güvenilirlik, sadakat, devamlılık ve saygınlığımızı bir dünya markası haline taşımaktayız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!