Vadi Butik Hotel fark yaratıyor

Güncelleme Tarihi:

Vadi Butik Hotel fark yaratıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 03:49

Antalya’da edindiği turizm deneyimini Çeşme’ye taşıyarak Vadi Boutique Hotel’i hayata geçiren başarılı girişimci Fırat Enüştekin, tesis sayısını 3 yılda 10’a çıkarmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

 

 

EGE’nin kıyısında, tatil cenneti Çeşme’de yer alan Vadi Boutique Hotel, denize yürüme mesafesindeki konumuyla göz dolduruyor. Açık havuzu ve anlaşmalı olduğu bölgenin ünlü beachleri ile keyfe keyif katan Vadi Boutique Hotel, aynı zamanda Türk ve dünya mutfağı kültürünün harmanlandığı lezzetli menüsü ile misafirlerinden tam not alıyor. Standart, deniz manzaralıların dışında 4 adet deluxe odası bulunan otel 38 odasıyla hizmet veriyor. Tesiste ayrıca 2 yüzme havuz da bulunuyor. Manzarasıyla büyüleyen Vadi Boutique Hotel, doğayla iç içe, ruhen ve bedenen dinleneceğiniz bir tatil vaat ederken, evcil hayvan dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Vadi Butik Hotel fark yaratıyor

Haberin Devamı

ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEK OLDU
Antalya’da edindiği turizm deneyimini Çeşme’de Vadi Boutique Hotel’le hayata geçiren Fırat Enüştekin, 32 yaşında başarılı bir girişimci. Ticaret hayatına 20 yaşında atılan Enüştekin, bugün Çeşme’de çocukluk hayalini gerçekleştiriyor. Turizm sektörüne ilk olarak Antalya’da başladığını ama pandeminin ardından Çeşme’ye gelme kararı aldığını söyleyen Fırat Enüştekin, burayı çok sevdiğini, 3 yıl içinde otel sayısını 10’a çıkarmayı hedeflediğini söylüyor.
Turizm sektörünü çok önemsediğini ve bu sektörün mutfağına girme hevesiyle yola çıktığını anlatan Enüştekin, “Otelden çıkan misafirlerimizin yüzlerindeki gülümsemeyi gördükçe işimi doğru yaptığıma inanıyorum ve hevesim gün geçtikçe artıyor. İnsanları iyi ağırlamak ve evlerindeki konfordan daha fazlasını vermek beni her zaman mutlu ediyor. Bunun için çok çalışıyoruz” diyor.

BAŞARILI ŞEFLERLE ÇALIŞIYOR
Sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Fırat Enüştekin, geri dönüşlerden memnun olduğunu ve güzel yorumlar aldıklarını ifade ediyor. Oda+kahvaltı şeklinde hizmet verilen otelde, ayrıca A la carte restoran hizmeti de sunuluyor. Otel mutfağına özellikle önem verdiklerini ve Antalya’dan özel şefler getirdiklerini paylaşan Fırat Enüştekin, “Her biri, beş yıldızlı otellerde çalışmış deneyimli ustalar. Yemeklerini çok önemsiyoruz. Misafirlerimiz dışarıdan yemek yemek istemeyecekler. Bu konuda oldukça iddialıyız. Ayrıca snack barımız da çok beğeniliyor” diye konuşuyor.
Hayalleri arasında 10 yıl sonra 5 yıldızlı bir otel sahibi olmak bulunan Enüştekin, ayrıca İspanya’da da bir tesis açmayı hedefliyor, “Çeşme’nin zamanı dolunca kendimi bir üst basamakta görmeyi istiyorum ve bunun için çok çalışıyorum” diyor.

Haberin Devamı

 
BU YILDAN BEKLENTİ YÜKSEK
HAZİRAN ayının beklentileri karşıladığını vurgulayan Fırat Enüştekin, “Otelimizin temmuz ve ağustosun dışında da talep görmesini istiyoruz. Mayısta yüzde 40, haziranda yüzde 60, temmuzda yüzde 80, ağustosta ise yüzde 95 doluluk oranına ulaşmayı hedefliyoruz. 2 yıldır sektör olarak zor bir süreçten geçtik. Bu yıldan beklentimiz ise yüksek. Turizm sektörü de ekonomik olarak bir darboğazdan geçiyor. Artan maliyetlere karşın oda fiyatlarının düşmesi karşısında zorlanıyoruz” görüşünü dile getiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!