Urla’daki yeni yaşam alanınız

Güncelleme Tarihi:

Urla’daki yeni yaşam alanınız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 19:02

İzmir’in güçlü markaları Sevye Mimarlık, Tankar, Kar Yapı, Luna Elektrik Elektronik, MK Mimarlık ve Fırat Group’un ortaklığıyla kurulan Luvi Grup, ‘Luvi Urla’ ile yeni bir yatırıma daha imza attı.

Haberin Devamı

Projenin satış ve pazarlamasını üstlenen Coldwell Banker Masse Brokeri Seyhun Acar ve Gayrimenkul Danışmanı Nergiz Erişir, Urla Kalabak’ta denize yürüme mesafesindeki konumuyla dikkat çeken Luvi Urla’da toplam 38 lüks villa bulunduğunu söyledi. İzmir-Çeşme Otoyolu’na ve Urla merkeze yakın konumda olan ve yapımı süren Luvi Urla’da konutların yarısına yakınının satıldığını belirten Acar, projenin hem mimarisi, hem de peyzajıyla dikkat çektiğini kaydetti. Luvi Urla’nın yatırımcıların ve oturmak isteyenlerin beğenisiyle karşılaştığını ifade eden Seyhun Acar, “Luvi Grup’un, Luvi Narlıdere’den sonra İzmir’deki ikinci prestij projesi olan Luvi Urla hem şehre yakın, hem de doğayla iç içe yaşama imkanı sunuyor. Proje gerek uluslararası kalite standartlarındaki tasarımı, gerekse kullanılan malzeme kalitesi ve peyzajıyla müşteri memnuniyeti odaklı yapıya sahip. Luvi Urla’da 1.5 katlı 3+1 ve 4+1 tiplerinde villalar bulunuyor. Ortak yüzme havuzunun yanı sıra müstakil havuzlu konutlar da yer alıyor. Konutların Haziran 2022’de anahtar teslimi yapılması planlanıyor” bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

KONUMUYLA DA CAZİP

Luvi Urla’nın konumuyla da dikkat çektiği bilgisini veren Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Danışmanı Nergiz Erişir de, “Pandemi ve deprem sonrasında müstakil konut projelerinin önemi giderek artıyor. Luvi Urla’da villalar, yaşam konforunu artıracak şekilde lüks ve yalın dokunuşlarla tasarlandı. Proje; İzmir şehir merkezine 38, Çeşme’ye 32, havaalanına ise 55 kilometre mesafede yer” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!