Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün tercihi The Etçi Steak House

Güncelleme Tarihi:

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgülün tercihi The Etçi Steak House
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2022 18:59

17 yıl sonra İzmir’de sahne alan ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, konser için geldiği İzmir’de The Etçi Steak House lezzetlerini beğendi. Kırmızıgül, Güzelbahçe sahilinde yer alan restoranda hem yemek yedi hem de dünya kupası maçlarını takip etti.

Haberin Devamı


İzmirli iş insanı Hakan Kılıç’ın sahibi olduğu The Etçi Steak House’un eşsiz lezzetlerini tadan ünlü sanatçı, yemekleri beğendiğini ifade etti. İş insanı Hakan Kılıç’la bol bol sohbet eden sanatçı, restoran ve Kılıç’ın diğer şirketi olan Ekinoks Life İnşaat hakkında bilgi aldı.
Mahsun Kırmızıgül, senaryosunu kendi yazdığı Prestij Meselesi hakkında Hakan Kılıç’la sohbet etti. Filmin 3 Şubat’ta vizyona gireceğini söyleyen sanatçı, Hilmi Topaloğlu’nu da saygıyla andı. Filmde Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in başarı hikayeleri ve Topaloğlu’nun onları keşfetmesi konu alınıyor.
İzmir’in eşsiz lokasyonu Güzelbahçe’de, sonsuz deniz manzarası ile iç içe yer alan restoranda misafirleri keyifli anlar ve lezzetlerle bekliyor. Steakhouse kültürünü İzmirlilerle buluşturan restoran, kaliteli yemek isteyen İzmirlilerin tercihi oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!