Ünlü film yıldızının koltuğu da bizden

Güncelleme Tarihi:

Ünlü film yıldızının koltuğu da bizden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2021 19:31

Pandemide oyuncu koltuğusatışlarının 3 katına çıktığınısöyleyen Murat Suna, “Salgın döneminde 3,5 aya kadartermin süresi oldu” dedi.

Haberin Devamı

DÜNYACA ünlü film yıldızı Amerikalı aktör Johnny Sins’in koltuk sponsoru, İzmirli Zio Gaming oldu. Daha önce Erik Dalı oynadığı bir video yayınlayan oyuncu, bu kez koltuk firmasına tweet atarak teşekkür etti. Oyuncu koltukları üreten Zio Gaming’in sahibi Murat Suna, Johnny Sins’le Türkiye’de mangal yapmak istediklerini söyledi. “Türkiye’deki en iyi yayıncılar bizim koltukları kullanıyor” diyen Murat Suna, “Dünyadaki twitch yayını yapanların en iyileri de bizim koltukları kullanacak. Yurtdışına açılıyoruz. Çok yakında yurtdışında güzel işbirliklerimiz olacak. Mağazalar planlıyoruz” dedi.

Ünlü film yıldızının koltuğu da bizden

TALEP 3 KAT ARTTI

Haberin Devamı

Zio Gaming markası haricinde ofis grubunda Bürocci’nin yanı sıra Warrior, Xfly, Comodo, Boom ve Bang gibi farklı markalarının olduğunu ifade eden Suna, Zio Gaming’in tecrübe ve birikimlerinin zirve noktası olduğunu dile getirdi. Pandemide oyuncu koltuğu satışlarının 3 katına çıktığına dikkat çeken Murat Suna, sözlerini şöyle sürdürdü:

30 YILLIK ÇALIŞMA

“Pandemi döneminde 3,5 aya kadar termin süresi olmuştu. Şu anda 25 gün içerisinde koltuğu talep edenlere ulaştırabiliyoruz. İnsanlar evlere kitlendiler. Evde rahat bir koltuğa ihtiyaç duydular. Özelleştirilmiş ürünlerimizle ön plana çıkıyoruz. Logonuz ya da oyundaki nickinizi koltuğa işleyebiliyoruz. Özelleştirilmiş koltuk yapıyoruz. İnsanların hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz. Türkiye’de pilot çalışmalarımızı yapıyoruz. 30 yılı aşkın süredir çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’nin her yerinde koltuklarımız kullanılıyor. Satış sonrası desteğimizle hizmete devam ediyoruz.”

TAŞLI DA VAR PULLU DA 

KOLTUKLARIMIZA 2 yıl garanti veriyoruz” diyen Murat Suna, “1,5 yıl üzerinde 100 kilo üzerinde müşterilerimizin oturduğu koltuklar sıfır gibi duruyor. Bizim koltuklar renkli eğlenceli. Biz de eğlenceli bir şirketiz. Ekibimizde herkesin şirketi burası. Bizim her koltuğumuzda kullanıcılarımızın ruhu var. Taşlı, pullu koltuklar yaptık. Her koltuğu yeni yapıyormuş gibi heyecanla yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!