Uğur Sezginer ve ekibi Türkiye birincisi

Güncelleme Tarihi:

Uğur Sezginer ve ekibi Türkiye birincisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2021 23:29

 GAYRİMENKUL sektörünün İzmir’deki güçlü aktörlerinden Coldwell Banker Life, 2021 Kasım’da elde ettiği başarılarla markanın 150 ofisi arasında ekip cirolarında şampiyon oldu. Şirket brokerı Uğur Sezginer, “30 kişiden oluşan dinamik, eğitimli ve profesyonel bir ekibiz. Halen İzmir’de iki önemli projenin satışında tek yetkili olarak biz yapıyoruz. Kasım ayında bu projelere ciddi talepler alarak, çok sayıda satış yaptık. Mavişehir’de bulunan ofisimizle, İzmir’in her yerinde portföylerimiz mevcut. Müşterilerimizin gayrimenkullerine ücretsiz ekspertiz hizmetimizle değerlendirme yaparak profesyonel çalışmalarla hizmet veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

 

KONUT FİYATLARI ARTACAK

Ekip yönetimini profesyonelce sağlayan iş insanı Uğur Sezginer, gayrimenkul sektöründeki hareketliliğin 2022’de devam edeceğini belirtti, “2022 yılında gayrimenkul sektöründe hareketin ve fiyat artışlarının devamını bekliyoruz. Gayrimenkul fiyatları önümüzdeki yıl en az yüzde 50 artacak. Müşterilerimize bunu anlatıyor ve teşvik ediyoruz. Yatırım yapmak isteyenlere doğru yönlendirmeler sağlıyoruz” diye konuştu.

HEDEF YÜZDE 50 BÜYÜME

“Coldwell Banker Life olarak hedefimiz, Türkiye çapında elde ettiğimiz başarıyı korumak ve şirket olarak minimum yüzde 50 büyüme sağlamak” diyen Sezginer, şöyle devam etti:

“30 kişilik ekibimizi 40 kişiye yükselterek İzmir genelindeki portföylerimizi artırmak istiyoruz. Son yıllarda İzmir’e olan ilgi artarak devam ediyor ve bu ilginin en az 5 yıl daha devam edeceğini düşünüyoruz. İzmir’in kuzeyinde özellikle Çiğli, Menemen, Foça ve Dikili’nin diğer bölgelere oranla daha yüksek fiyat artışı getireceğini öngörüyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!