Türkiye’nin sektör lideri: Yomumu Frozen Yoğurt

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin sektör lideri: Yomumu Frozen Yoğurt
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2022 05:44

Frozen yoğurt sevenlerinuğrak yeri olan Yomumu’dayoğurdunuzun üzerine koyacağınız malzemelerle damaktadınıza en uygun lezzetikendiniz oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

MEYVE, çikolata, tahıl ürünleri ve kuruyemişlerle doğallığı en leziz şekilde yaşamanızı sağlayan Yomumu, hayatınıza lezzet katıyor. Yoğurdun üzerine konulan malzemelerle damak zevkinize en uygun lezzeti kendinizin seçebilir, kendi Yomumu’nuzu yaratabilirsiniz. Yomumu Frozen Yoğurt, topingler, soslar ve püreler eşliğinde damak tadınıza uygun hiç yaşamadığınız bir deneyimin kapılarını aralıyor. Sağlıklı bir yaşamın parçası olan frozen yoğurtun içinde şeker oranının çok az olması ve fit yaşama yönelik lezzet çeşitleriyle sunulması tercih nedenlerinden sadece bir tanesi. Yomumu’yu firmanın sahiplerinden Süreyya İçli’den dinledik.

Türkiye’nin sektör lideri: Yomumu Frozen Yoğurt

Haberin Devamı

• Yomumu olarak franchise sisteminizden, AVM ve caddelerdeki şubeleşmenizden söz eder misiniz... İlerleyen dönemde ne gibi yatırım ve projeleriniz olacak?

- Şu an 9 şubeyle hizmet veriyoruz. Bunlardan 5’i franchise olarak işletiliyor. Bunların içinde hem kioks, hem de mağaza olarak hizmet verenler var. Franchise verdiğimiz şubelerimiz kioks olursa 12-16 metrekare arası, mağaza olursa 26-40 metrekare aralığında değişiyor. Ürünün soğuk olmasından dolayı önceliğimiz her zaman alışveriş merkezleri oluyor. Gözlemlerimize göre insanlar kışın cadde ya da sokakta gezerken soğuk bir ürünü çok nadir tercih ediyorlar. Bundan dolayı yazlık bir bölge değilsek önceliğimizin her zaman AVM olduğunu ve yatırımcılara da bunu özellikle vurguladığımızı söylemek isterim. Markamızın kuruluş şehri olan İzmir’de şu için istediğimiz tüm AVM’lerde varız. İnsanları Yomumu ile buluşturmak için diğer şehirlerde şubeleşmek hedeflerimiz arasında bulunuyor.

Türkiye’nin sektör lideri: Yomumu Frozen Yoğurt

• Yomumu’nun sektördeki diğer markalardan farkı nedir? Ürünlerin içeriği hakkında bilgi verir misiniz... Kendi bünyenize özel tarifleriniz var mı?

Haberin Devamı

- Öncelikle bu sektördeki herkesi kutlamak isterim. Ülkemizde frozen yoğurda alışma süresi biraz uzun sürse de büyük şehirlerde herkesin işini layıkıyla yaptığını düşünüyorum. Bizler sahada bunu çok rahat gözlemleyebiliyoruz. Her geçen gün insanların frozen yoğurda olan ilgisinin artması herkesin işini ne kadar iyi yaptığını gösteriyor. Bizi diğer markalardan ayıran özelliğimize gelecek olursak, tabii ki önceliğimiz lezzetimiz. Bunun yanı sıra sektörde 48 çeşit toping seçeneğiyle hizmet veren tek marka olmamız diyebilirim. Bu çeşitliliği de belirli zaman aralıklarıyla güncelliyoruz. Ayrıca ezmelerimiz ve özel soslarımızla da ön plana çıktığımızı söyleyebilirim.

Haberin Devamı

• Müşteri memnuniyeti adına yaptığınız çalışmalar neler?

- Müşteri memnuniyeti bizim olmazsa olmazımız. Daha önce de söylediğim gibi ülkemizde yeni gelişmekte olan bir sektör. İnsanların ilk frozen yoğurt deneyimi. O yüzden bizim için çok önemli. Müşteriyi doğru karışımlarla buluşturup mutlu ayrılmasını sağlıyoruz.

• Eklemek istedikleriniz...

- Son olarak şunu söylemek isterim. Kalori değerinin düşük ve probiyotik olması nedeniyle sağlıklı yaşamayı tercih eden herkes mutlaka frozen yoğurt deneyimlemeli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!