Turgut Üzüm'den öykü kitabı

Güncelleme Tarihi:

Turgut Üzümden öykü kitabı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 11:13

Turgut Üzüm'den öykü kitabı

Haberin Devamı

BUCA Belediyesi Tarımsal Faaliyetler ve Ulaştırma Müdürlükleri görevlerini yürüten Turgut Üzüm, yaşanmış hikayeleri kaleme aldığı Yağmur Gelini başlıklı öykü kitabını Bucalılar için imzaladı.

Kuvayi Milliye Hacı Müftünün Hikayesi ( 2000), KESK Tarihi- Osmanlıdan Günümüze Sendikal Tarih (2011) ve Yağmur Gelini ( 2017) kitaplarıyla yazarlık serüvenini sürdüren Turgut Üzüm, Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'ndeki imza ve söyleşi gününde Bucalılarla buluştu. Söyleşi ve imza gününe Buca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık, meclis üyeleri ve Bucalı kitapseverler katıldı. 2017 yılında kaleme aldığı ve içinde 10'a yakın gerçek yaşamdan kesitlerin ve karakterlerin yer aldığı Yağmur Gelini isimli öykü kitabını sevenleriyle paylaşan Turgut Üzüm, keyifli sohbetiyle de Bucalıların beğenisini kazandı.

Turgut Üzüm; Koca Hasan, Tütün Satmak, Güllü Ahmet, Halil'in İntikamı, Mahmut Ağa, Acıyı Bal Eylemek, Alamancı Gelin, Memleketimden Manzaralar, Yağmur Gelini gibi yaşanmış hikayelerin yer aldığı kitabını sevenleri için imzaladı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!