Teskon binlerce kişiyi ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Teskon binlerce kişiyi ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 11:13

Teskon binlerce kişiyi ağırladı

Haberin Devamı

MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) tarafından İzmir Şubesi yürütücülüğünde bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Teskon+SODEX Fuarı, yoğun katılımla gerçekleşti.

İlk kez 1993 yılında düzenlenen Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi 19-22 Nisan 2017 tarihleri arasında 13. kez gerçekleşti. TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından İzmir Şubesi yürütücülüğünde gerçekleşen kongreye paralel olarak TESKON+sodex Fuarı da ziyaretçilerini ağırladı. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşen kongre ve fuar etkinlikleri 10 salon ve fuar alanında yapılırken, kongre 24 kurum, kuruluş ve üniversite tarafından desteklendi.

Kongre süresince düzenlenen oturumlarda, tesisat mühendisliği alanındaki bilimsel, teknolojik gelişmeler ve uygulamalar ile sektörde yapılan Ar-Ge çalışmalarının tanıtıldığı, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı bildiriler sunulurken, seminer ve sempozyumlarda ise uluslararası ölçekte yapılmış uygulama ve araştırmalar tartışıldı.

Kongreyi, 1348'i kayıtlı delege olmak üzere 4 bin 800'ü aşkın mühendis, mimar, teknik eleman ile akademisyenler ve öğrenciler izledi. Kongreye paralel düzenlenen fuarı ise 6 bin 676 kişi ziyaret etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!