Tenis Akademisi ile dünya Urla’ya gelecek

Güncelleme Tarihi:

Tenis Akademisi ile dünya Urla’ya gelecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2022 04:43

İzmir`in ‘Google amcası’ olarak tanınan Buinvestment Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Uçan, Urla’da 58 dönüm üzerine Tenis Akademisi kuracaklarını söyledi. Uçan, “Birçok imkanın olacağı tesiste uluslararası maçlar oynanacak” dedi.

Haberin Devamı

 

BUİNVESTMENT Yatırım Şirketi projelerine ara vermeden devam ediyor. Urla başta olmak üzere İzmir’in çeşitli bölgelerinde geliştirdikleri projerlerle bölgeye katkı sağladıklarını söyleyen Buinvestment Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Uçan, Urla’daki yeni projeleri olan Tenis Akademisi projesi hakkında bilgiler verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çok uzun yıllar görev yaptığını hatırlatan Burhan Uçan, “Bu süreçte şehri ilgilendiren birçok önemli projeye imza attık. Büyük kanal projesi, köprüler olsun, sahil projeleri gibi önemli projelerde yer aldım. Daha sonra Buinvestment olarak başta Yarımada bölgesi olmak üzere birçok yerde büyük projelerde yatırım danışmanlığı yaptık. Geldiğimiz noktada yıllar sonra bile danışanlarımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Tenis Akademisi ile dünya Urla’ya gelecek

TENİS AKADEMİSİ
Urla’da yepyeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyleyen Burhan Uçan, “Ben Urla’da yaşıyorum. İstanbul’dan ve yurt dışından gelen tenisçilerin taleplerine baktım. Bu talebe cevap verebilmek için 58 dönüm içerisinde uluslararası tenis yarışmalarının da yapılacağı bir stadyum kurmaya karar verdik. Ama böyle kalmayalım biz bunu bir tenis akademisine çevirelim dedik. Tenis Akademisi’ne çevirirken burada paralimpik kortlarda yapalım, bu gençlerimiz, sporcularımızda buradan yararlansın istedik. Paralimpik çocukların ve diğer sporcularımızın da ikamet etmeleri için turizm oteli düşündük. İş geliştirmesini üstlendiğimiz, ROAS Architecture’nin proje tasarımını yaptığı Urla Tenis Akademisi’yle ilgili çalışmalarımızı başlattık. Urla’da 58 dönüm üzerine kurulacak olan akademide koşu ve bisiklet yolları, yeşil alanlar, 120 odalı otel, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve spa merkezi, kongre, seminer salonları, paralimpik sporcu odaları, amfi tiyatro, kafeteryalar, müsabaka stadyumu, açık ve kapalı tenis kortları, mini golf sahası, açık spor alanı, paralimpik antrenman sahası, restoran olmak üzere adeta bir tenis kompleksi kuruyoruz. Burası uluslararası müsabakaların yapılacağı, gençlerin gelip rahatlıkla tenis oynayabilecekleri, sporu sevecekleri bir yer olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tenis Akademisi ile dünya Urla’ya gelecek

DOĞRU BİLGİYE ULAŞILMALI
Danışmanlık yaptıkları yatırımcılara doğru bilgiye ulaşmadan asla bilgi vermediklerini söyleyen Burhan Uçan, “Ada, parsel nedir? Taşınmazın durumu nedir? Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan yatırımcıya asla bilgi vermeyiz. Önce araştırırız. Gideriz yerinde inceleriz. Yetkililerden bilgi alırız. Geleceği nasıl şekillenecek onu hesaplarız. Ondan sonra yatırımcıya bilgi vererek çalışmalar yaparız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!