Sıra dışı alışveriş deneyimi

Güncelleme Tarihi:

Sıra dışı alışveriş deneyimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2020 18:21

FARKLI hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan ‘Design My Dream’ konsept mağazası, Caresse a Luxury Collection Resort&Spa Bodrum kompleksi içinde açıldı.

Haberin Devamı

Volkan-Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design’ın sahibi Onur-Burçin Özgül işbirliği ile hizmete giren mağazanın ilk özel ürünleri, otel ve residence sakinlerinin beğenisine sunuldu. Bodrum ve Bitez arasında bulunan Asarlık Mevkisi’nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan Caresse Bodrum’da konaklayan Beren Saat-Kenan Doğulu, Abdullah Burnaz, Selhan Aloğlu ve residence sakinlerinden Asuman-Hüsnü Güreli, İlkem-Alp Topçuoğlu, Kubilay-Aslı Karaçor, Alp Nuhoğlu, Halil Korkmaz ve Savaş Yılmazer de ilk gününde dostlarını yalnız bırakmadı.

Sıra dışı alışveriş deneyimi

ÇOK ÖZEL KOLEKSİYONLAR
Amerika’nın ünlü dekorasyon markası Mackenzie-Childs’ın da Bodrum tutkunlarına özel dekorasyon ürün ve objeleri mağazada yerini aldı. MacKenzie-Childs Türkiye Distribütörü Berrin Ak’ın da katıldığı buluşmada, bir dünya markası haline gelen tasarımları ile dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği genç Türk moda tasarımcısı Gül Hürgel’in yeni koleksiyon parçaları da beğeniye sunuldu.
Bodrum’da sıra dışı bir mağaza deneyimi yaşatmayı amaçlayan Design My Dream’de high-end tasarımcılardan kafeye, sanat galerisinden kitaplara, mobilya ve özel objelere kadar birçok farklı konsept bir arada olacak.

Haberin Devamı

Sıra dışı alışveriş deneyimi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!