Sınırların dışına çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Sınırların dışına çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2023 03:07

Pizza sektörünün özgün ve sıra dışı markası ‘Baba Pizza’, yakaladığı kaliteyi ülke sınırlarının dışına taşımaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

 

GIDA sektöründe yarattığı birçok farklı konseptte markasıyla her geçen gün adından daha çok söz ettiren Bilsev Group’a ait pizza markası ‘Baba Pizza’ 2023’e iki net hedefle girdi. Bugüne kadar mutfağında hiçbir dondurulmuş ürün kullanmayan, taze ve bol malzemeli pizzalarıyla bilinen marka, şimdi ise kendi üretimi malzemeleriyle pizzaseverlerin kalbini bir kez daha fethetmeye hazırlanıyor. Yakalanan bu başarı ve özgün lezzetlerin Dubai yolculuğuna çıkması ise Baba Pizza’nın ikinci büyük sürprizi olacak.

Sınırların dışına çıkıyor

Sınırların dışına çıkıyor

FARKIMIZ MALZEMEMİZ
Markanın dünden bugüne yükselen yolculuğunu anlatan Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev, “Baba Pizza, ‘iyi pizza’ iddiasıyla yola çıkmış bir marka. Ne mutlu ki bugüne kadar misafirlerimizden çok olumlu dönüşler aldık. İtalya’dan çok daha iyisini burada yediklerini söyleyenler bile oluyor. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi. Pizzanın fark yaratan unsurunun malzemesi olduğunu vurgulayan Bilsev, “Biz pizzamızın hamurunu da uzun çalışmalar sonucu özel olarak ürettik. Esas farkımızı ise malzememizle ortaya koyuyoruz. Şarküteri ürünlerimizi her gün taze ve günlük olarak kullanıyoruz. Bu ürünleri yakında da kendi markamızla sunmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı


Sınırların dışına çıkıyor

Sınırların dışına çıkıyor


BU HIZLA DUBAİ’YE
Baba Pizza’nın genç ve dinamik bir marka olduğunu vurgulayan Tevfik Bilsev, “Şu anda İzmir’in en gözde lokasyonları olan Çeşme Marina, Alaçatı Köyiçi ve İzmir Hilltown AVM’de birer restoranımız var. Yaz aylarında özellikle Alaçatı ve Çeşme lokasyonları olmak üzere yılın her döneminde yurt içinden, yurt dışından birçok ziyaretçimiz oluyor. Kendini bu denli geliştiren bir markanın yurt dışına açılması kaçınılmaz dedik ve bu iddiamızla şimdi Dubai’de yer almayı planlıyoruz. Bu konuda girişimlerimizi son aşamaya getirmek üzereyiz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!