Selçuk Şarbalkan’dan yeni single müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Şarbalkan’dan yeni single müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2022 17:25

Küçük yaşlardan spor ve müzikle içi içe bir yaşam sürdüren İzmirli sanatçı Selçuk Şarbalkan, ‘Yolumu Çizdim’ adlı şarkısıyla hayranlarıyla buluşacak. Yıllarca söz müzik çalışmaları yaptığını ve singlelarıyla yüzbinlere ulaştığını belirten Şarbalkan, “Yolumu Çizdim’i 23 Şubat’ta dijital platformlarda ve YouTube’da aynı anda beğeniye sunduk. Şarkının klibi de çekildi. Bir diğer çalışmam ise yaza doğru olacak. Mayısta da ‘Emanet’ adlı ikinci singleım çıkacak. Onun da klibini mart sonunda çekmeyi düşünüyoruz. Pandemi nedeniyle uzun bir süre sevenlerimden ayrı kaldım. Single çıktıktan sonra martın ilk haftasından itibaren İzmir’den başlayarak ülkemizin farklı yerlerinde konserler vermek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

 

MÜZİK HAYATIMIN PARÇASI
Hem lisanslı futbolcu, hem de müzisyen kimliğine sahip olduğunu kaydeden Selçuk Şarbalkan, “Evimizde müzik her zaman vardı. Annem çok güzel ud ve mandolin, babam da perküsyon çalardı. Evde fasıllar, şarkı-türkü eksik olmazdı. Ben de bu ortamda büyüdüm. Futbola da özel bir ilgim ve yeteneğim vardı. Karşıyaka Spor Kulübü’nün altyapısında yetiştim. İzmir’in tanınmış kulüplerinde yıllarca forvet olarak görev yaptım. Bir yandan da müzik hayatımın bir parçası olarak hep benimleydi. Gitar elimden hiç düşmezdi. Lise yıllarımdan itibaren kendi söz ve bestelerimi yazıyordum. 2008’de futbol hayatımı bitirmeye karar verdim. Spor camiasında müzisyen kimliğimle de tanınan biriydim. Hatta konservatuvarı da kazandım ama devam etmedim” diye konuştu.

Haberin Devamı

YOUTUBE’DA FENOMEN OLDU
Askerlik yıllarında bestelediği ‘Adın İhanet’ şarkısının YouTube’da büyük ilgi gördüğünü ifade eden Şarbalkan, şöyle devam etti: “O şarkıyla fenomen oldum. Hatta o zaman taklitleriyle meşhur olan Sefa Doğanay benim şarkımı Hülya Avşar Şov’da söylemişti. Daha sonraki dönemde Rafet el Roman beni buldu. Onunla da konserlere çıktım ve farklı projelerde devam ettim. 2018’e kadar böyle devam etti. Daha sonra İzmir’de müzik kariyerime odaklandım. Aslı Zen’le de çalıştım. Amacım İzmir’den çıkan Berkay ve Murat Dalkılıç gibi iyi yerlere gelmek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!