Seferihisar'ın rakipsiz hayırseveri

Güncelleme Tarihi:

Seferihisarın rakipsiz hayırseveri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 17:34

Seferihisar'ın rakipsiz hayırseveri

Haberin Devamı

İZMİR Valisi Mustafa Toprak, hayırsever Nejat Hepkon'un vekili Ersayın Soyak ile 21 derslikli ilkokul protokolüne imza attı.

Valilik Makamında düzenlenen protokol imza törenine, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, Hayırsever Nejat Hepkon'un vekili ve kuzeni Ersayın Soyak katıldı. Protokol imza töreninde konuşan Vali Toprak, “Milli Eğitime derslik kazandırarak hem altyapımızı güçlendireceğiz, hem fiziki kapasitemizi yenilemiş olacağız. Nejat Hepkon ve ailesinin ilimizde, özelinde Seferihisar'da katkılarını hepimiz biliyoruz. Burada bu yeni protokol imza töreni öncesinde şükranlarımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Hepkon ailesiyle bir Anadolu Lisesi protokolünü hep birlikte imzalamış ve geçen yıl da eğitim-öğretime açmıştık. Hepkon ailesi onun öncesinde de Seferihisar'da 18 derslikli Nejat Hepkon İlköğretim Okulu ve 9 Eylül Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulunun yaptırmış, Nejat Hepkon Hastanesi de değerli hayırseverimizin katkılarıyla açılmış idi. Bugünkü protokolle Seferihisar İlçemizde özelikle Atatürk İlkokulumuzun eski bir binaya sahip olması ve öğrenci yoğunluğu yeni arayışları bizim bulmamız gerektiği yolunda zorlamıştı. Bu vesile ile hayırseverimizin yapacağı 21 derslikli ilkokulu da o arsaya hayırlısıyla yapmış olacağız" dedi.

Yeni ilkokula Nejat Hepkon'un eşi Müşerref Hepkon'un adının verileceği bildirildi. Vali Toprak'ın konuşmalarının ardından hayırsever Nejat Hepkon'un İstanbul'da olmasından dolayı Protokol İmza Törenine katılan kuzeni Ersayın Soyak; “Eğitim ve sağlık camiasına verdiği bu hizmetlerden dolayı kuzenim Nejat Hepkon'a çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İZMİR (DHA)



foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!