Seçkin Kalkanoğlu: Network Okulu ile 4 yılda 500 bin kişiye ulaştık

Güncelleme Tarihi:

Seçkin Kalkanoğlu: Network Okulu ile 4 yılda 500 bin kişiye ulaştık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2022 17:57

Geleneksel ticaret anlayışına yeni bir soluk getiren network marketing alanında bir eğitim platformu kuran girişimci Seçkin Kalkanoğlu, ‘Network Okulu’ ile 4 yılda 500 bin kişiye ulaşmayı başardı. Network marketing sektörünün işsizliğe güçlü bir alternatif oluşturduğunu söyleyen Kalkanoğlu, “Amacımız bu sektörün hak ettiği saygınlığa ulaşmasını sağlamak” dedi.

Haberin Devamı

 

Türkiye’de özellikle Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde son yıllarda popülerliği artan bu yöntemle yaklaşık 14 yıldır ilgilendiğini belirten Seçkin Kalkanoğlu, “Network marketing kolay veya kısa yoldan para kazanma işi değil. Bu ticaretin kendine özgü kuralları var. Sürdürülebilir ve kaliteli bir kariyer için sürekli öğrenmek ve kendini geliştirmek şart. Bunun da yolu eğitimlerden geçiyor” diye konuştu.

networkokulu.net adresi üzerinden ulaşılabilen ve instagramda ‘Network Okulu Official’ adında bir sayfası bulunan Network Okulu ile sektörü hak ettiği saygınlığa ulaştırmayı hedeflediğini kaydeden Kalkanoğlu, ekledi: “Platformumuz 4 yılda yaklaşık 500 bin kişiye ulaşarak Türkiye’nin en büyük topluluklarından biri haline geldi” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!