SATUGEM, 2027’de hastane girişimleri hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

SATUGEM, 2027’de hastane girişimleri hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2024 04:46

2020 yılında Cemaleddin Saraç tarafından kurulanSağlık Turizmi Geliştirme Merkezi (SATUGEM),2027 yılında hastane girişimleri hedefliyor.

Haberin Devamı

SATUGEM’in kısa sürede hizmet ağını genişleterek sağlık turizmi alanında tercih edilen kurumlardan biri olduğunu belirten SATUGEM Kurucusu, Çınar Medikal Kurucu Ortağı Ecz. Cemaleddin Saraç, “Şu anda hali hazırda 14 ilde, 60 kişilik uzman ekibimizle, 11 dilde tercüme desteğiyle, 26 hastane, 12 tıp merkezi, 7 poliklinik, ve 90 uzman doktor muayenehanesi ile birlikte kapasite geliştirme çalışmaları yapmaktayız. Yurtdışında şu anda 15 ülkede hizmet ağını genişletiyoruz” dedi.

ROTAMIZ SAĞLIK İŞLETMECİLİĞİ

Ecz. Cemaleddin Saraç, “2020 yılında Çınar Medikal ile ilerleyen çalışmalar 2021 yılında SATUGEM’in büyümesiyle devam etti. 2020 yılında hayata geçirdiğimiz Çınar Medikal şu anda 1200 metrekare büyüklüğünde lojistik alanıyla internet üzerinden satışla 81 ile ve yurtdışına hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca Çınar Medikal’in Ege Bölgesi’nde Aydın, Denizli, Muğla, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar’da şube çalışmalarını planlıyoruz ve Karadağ’da bir üretim tesisi kurmak için de gerekli çalışmaları başlattık. Tüm bunların yanı sıra şimdiki hedefimiz 2027 yılında İzmir’de kaliteli sağlık hizmetinin verildiği bir sağlık merkezi girişimi” diye konuştu. Hedeflerinin sağlık alanında kaliteli sağlık hizmetinin verildiği bir sağlık merkezi açmak olduğunu söyleyen Ecz. Cemaleddin Saraç, şöyle devam etti: “Bu anlamda gerekli çalışmalara başladık. Öncelikle 2025 yılında bir poliklinik açarak sağlık işletmeciliğine giriş yapmak istiyoruz. Orta vadede önce poliklinik sonra tıp merkezi / hastane girişimleri hedefliyoruz. Türkiye’nin sağlık turizmi kapasitesinin gelişmesine ve Türkiye’nin sağlık turizminde bir cazibe merkezi haline gelmesine katkı sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!