Sancaklıbozköy TOKİ Konutları için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Sancaklıbozköy TOKİ Konutları için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2021 16:14

Sancaklıbozköy’ün örnek bir model olduğunu söyleyen Vali Karadeniz, “Türkiye’de genel olarak kırsal alanın boşalması problemi var. Oysa burada tam tersi. TOKİ 400 konut yapıyor. Bu da burada nüfusun arttığının göstergesi” dedi.

Haberin Devamı

TOKİ tarafından Sancaklıbozköy Mahallesi’nde yapılacak 400 sosyal konut için yüklenici firma inşaat sahasında şantiye kurmaya başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’le birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, “Valimizi bilgilendirdik. Sancaklıbozköy Mahallemiz belediye başkanlığımız döneminde belediyemizden ve hükümetimizden ciddi yatırımlar alan bir bölge. Bulunduğumuz alanda TOKİ konutlarının yapımına başlanıyor, hemen karşı tarafta yine içerisinde açık ve kapalı düğün salonlarının yer alacağı bir tesisin ihalesini yaptık, yakın zamanda temelini atacağız. Hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.

GÖÇ YOK NÜFUS ARTIYOR

Vali Karadeniz ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Sancaklıbozköy bana göre bir örnek model olarak ele alınmalı. Türkiye’de genel olarak bir kırsal alanın boşalması problemimiz var. Oysa burada tam tersine. TOKİ 400 konut yapıyor. Bu da burada nüfusun arttığının göstergesi. Tarımsal üretime ne kadar önem verirsek, üreticimiz elde ettiği geliriyle ne kadar iyi bir yaşam sürebilirse orada kalıcı olur. Sancaklıbozköy halkını ben tarımsal üretimleri nedeniyle tebrik ediyorum. Konutlar onların daha üst standartlarda yaşam sürmelerini sağlayacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!