San Francisco’yu eğlendiren organizatör Yüksel Balcı’dan ses getirecek etkinlik

Güncelleme Tarihi:

San Francisco’yu eğlendiren organizatör Yüksel Balcı’dan ses getirecek etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2021 16:49

Amerika’da dikkat çeken eğlence etkinliklerine imza atan organizatör Yüksel Balcı, pandemi döneminde de ses getiren organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Şimdilerde San Francisco’da “Rooftop Rendezvous Sunday Brunch” partileriyle eğlence tutkunlarını ağırlayan Balcı, bir yandan da İzmir'e dair planlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı



Uzun süredir ABD-San Francisco’da yaşayan organizatör Yüksel Balcı, kendi adını taşıyan şirketi Yüksel Presents ile pandemi döneminde de ses getiren etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldızların katıldığı “Beyaz Parti”, “Maskeli Balo”, “007 Casino Royal” gibi konsept partilerle San Francisco eğlence dünyasının önde gelen isimleri arasına giren Balcı, şimdilerde eğlence tutkunlarını şehrin popüler bir otelinin terasında ağırlıyor. Pazar günleri koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirilen “Rooftop Rendezvous Sunday Brunch” isimli partilere, yaklaşık 350-400 kişi katılıyor.

İZMİR'DE İŞ GÖRÜŞMESİ
San Francisco’luların büyük ilgi gösterdiği “Rooftop Rendezvous Sunday Brunch”ın tüm detaylarıyla bizzat ilgilenen Yüksel Balcı, yoğun iş temposuna geçtiğimiz günlerde kısa bir mola vererek Türkiye’ye geldi. Yakınlarıyla hasret gideren ünlü organizatör, İzmir'de iş toplantıları da yaptı. İzmir’de çok fazla potansiyel olduğunu belirten Balcı, “Hem doğal güzellikleri hem tarihi hem de İzmirli’lerin farklı bir dokusu ve havası var. Şehrin bu açıdan potansiyelini tam anlamıyla kullanamadığı görüşündeyim. Umarım gerçekleştireceğimiz organizasyonlarla İzmir’in dünyada ses getiren bir truzim merkezi haline gelmesine katkım olur” şeklinde açıklama yaptı.  açısından  Dünyaca ünlü bir yıldızı Türkiye’ye getirmeyi planlayan Balcı, Amerika’da konser vermek isteyen Türk sanatçılarla ilgili de görüşmelerde bulundu. Başarılı organizatör, yaz aylarında pandemi yasakları esnetildiğinde hayata geçireceği etkinliklerin hem Türkiye’de hem de dünyada büyük ses getireceğini söyledi. Yüksel Balcı daha önce Sertab Erener, Mor ve Ötesi, Gripin, Kalben ve Mehmet Erdem gibi ünlü sanatçı ve grupların San Francisco konserlerinin organizatörlüğünü üstlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!