Samsu Börek hikâyesi evimizin küçük mutfağında başladı

Güncelleme Tarihi:

Samsu Börek hikâyesi evimizin küçük mutfağında başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2022 12:05

17 Kasım 2011 tarihinde ilk şubemiz ve ilk üretim hanemiz kuruldu. Evimizden, Sn. Ümran Dedezade ‘nin mutfağından başlayan bir hikâye bu… Çok becerikli bir ev hanımı ve onun gıda mühendisi oğlu Ümit Dedezade ile evde başlayan üretim sürecimiz, talebin artmasıyla artık eve sığmamaya başladığında; küçük bir işletme hayali doğurdu. Çoğu kişiye göre küçük, ancak o dönem şartlarında bizler için büyük olan bu hayal, şuan gelinen son noktada yaklaşık 250 kişilik bir ekip ile 7 şube ve 1 üretim tesisi ile tamamı el yapımı sürdürülen büyük bir üretim sürecini kapsıyor.

Haberin Devamı

ADIMIZ BÖREKÇİ ANCAK 110 ÇEŞİT ÜRÜNÜMÜZ VAR
Çeşitlerimiz arasında tüm ev lezzetleri var. Başta su böreği olmak üzere tüm börek çeşitleri, şerbetli tatlı çeşitleri, sütlü tatlılar, ev yapımı doğal yaş pastalar, zeytinyağlılar, salata ve meze çeşitleri gibi birçok bir çok ürün grubu yanında nokul, kuru kıvratma gibi yöresel ürünlerimizde mevcuttur. Ayrıca öğlen saatlerinde şubelerimizde birbirinden lezzetli açık büfe ev yemekleri de sunulmaktadır.
Tüm ürünlerimiz çok lezzetlidir. Çeşitlerimizin arasında ayrım yapamayız ancak farklı bir ürün denemek isterseniz yaş pastamız gıda boyasız, koruyucusuz, doğal içeriği ve ev yapımı kreması ile pastane pastalarından ayrılan farklı bir lezzete sahip. Bizce mutlaka denenmeli.

11 YIL, 7 ŞUBE, 1 ÜRETİM TESİSİ…
Büyümek, gelişmek çok güzel ancak kontrollü olmak, aynı kalitede ürün ve hizmet çıkarmak, sürdürülebilir bir politika gerektiriyor zira bizim izlediğimiz yol yani işin zor olan kısmı da bu .
Şubeleşme denilince akla ilk olarak franchising geliyor. Samsun içi hiçbir şubemiz için bu sürece girmedik. İşin mutfağında bizzat olmayı çok önemsedik. 11 yılda henüz biri kuruluş aşamasında olmak üzere toplam 7 şube ve 1 üretim tesisi ile güzel bir yol aldığımızı düşünüyoruz. Franchising için ciddi talepler var yurt içi ve yurt dışı projelerimiz için değerlendirmeye başlıyoruz. Tüm değerlerimizi özümseyebilecek, felsefemizi önce Karadeniz’e sonra tüm Türkiye’ye belki de başka ülkelere taşıyabileceğimiz bir sistem kurmayı hedefliyoruz.

Haberin Devamı

GÜCÜMÜZÜ KADINLARDAN ALIYORUZ.
Bu zorlu yolda birlikte yürüyeceğimiz ekip arkadaşlarımızı bulma sürecimiz de oldukça titizlikle yürüttüğümüz, emek ve özveri isteyen, bir süreçti. Bünyemizde çalışan arkadaşlarımızın %85 i kadınlardan oluşuyor. Bu noktada altını çizmek istediğimiz önemli bir konu var. Güvenli gıda üretimimizde en büyük artımız kadın çalışma arkadaşlarımızdır. İş yapış şekilleri, bağlılıkları, özverileri, titizlikleri ile bizi hiç yanıltmadılar. Kadın arkadaşlarımızın birçoğunun tecrübesi ya da diploması yoktu ancak yeteneği ve azimleri vardı. Şimdi her biri kendi ayakları üzerinde durmayı bilen maddi özgürlüğe sahip güçlü kadınlar oldular. Her biri ile gurur duyuyoruz

Haberin Devamı

PANDEMİ DÖNEMİ MARKAMIZIN DEGERİNİ ARTIRDI
Kuruluşumuzun ilk yıllarından itibaren uyguladığımız hijyen ilkemiz bu dönem çok daha fazla önem kazanınca, misafirlerimizin gözünde değerimizi artırdı ve markamıza olan güveni bir kez daha haklı çıkardı. Özellikle kısıtlamaların olduğu günlerde yaklaşık 70.000 kayıtlı misafirimiz ile olan yakın ilişkilerimiz ve paket servis ağımızın hacmi ile siparişlerimizde bir azalma olmadı. İnsanlar evlerinden çıkamaz iken bir telefon ile istediği ürün ve hizmete ulaştılar. Aslında temelde atılan doğru adımlar ile pandemi dönemi doğabilecek krizlerin önüne geçtiğimizi söyleyebiliriz. Hatta en büyük yatırımımız olan yeni üretim tesisimizi bu süreçte oluşturduk.

Haberin Devamı

BİZE DUYULAN GÜVENİN NEDENİ BİR SIR DEGİL AKSİNE ŞEFFAF ÜRETİM İLKEMİZDİR.
Diğer firmalardan ayrılan başlıca değerlerimiz var. Şeffaf üretim, hijyen, her daim taze ürün, kaliteli hammadde ve doğallık. Tüm bunların yanı sıra otomasyondan mümkün olduğunca uzak kalarak geleneksel ev yapımı tariflere bağlı kalmaya gayret ediyoruz. Şeffaf üretim ile camekânlar arkasında gerçekleştirilen üretim sürecimiz her an misafirlerimizin bizi denetlemesine izin verirken, bunun yanında misafir ilişkileri birimimiz her siparişten sonra ürün ve hizmet için misafirlerimizin görüşlerini alıyorlar. Bu da misafirlerimizi mutlak memnuniyete götüren bir yol oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!